Πογιέτ: «Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση με καμία άλλη ομάδα»

Πογιέτ: «Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση με καμία άλλη ομάδα»

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να έχει έρθει σε επαφή με την Βαλένθια, έβαλε με δηλώσεις του ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Πογιέτ: «Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση με καμία άλλη ομάδα»

Πολλές οι φήμες τον τελευταίο καιρό για επαφές του Γκουστάβο Πογιέτ με την Βαλένθια για την θέση του προπονητή. Ο Ουρουγουανός όμως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στη «Live Sport» πως το μυαλό του είναι μόνο στην ΑΕΚ και πως δεν έχει έρθει σε επαφές με καμία άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Φήμες θα υπάρχουν πάντα! Ειδικά όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου σε όλα τα πρωταθλήματα, υπάρχουν δημοσιεύματα. Είτε αυτά αφορούν παίκτες, είτε προπονητές. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα αληθινά. Στο ποδόσφαιρο πάντα υπάρχουν τηλεφωνήματα, ενδιαφέρον και ευκαιρίες.

Ξέρω ότι υπάρχουν ομάδες από την Αγγλία, την Ισπανία, ακόμα και από την Τουρκία που θα ήθελαν να συνεργαστούμε. Αυτό είναι νορμάλ. Όμως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Δεν έχω κάνει καμία διαπραγμάτευση, όχι μόνο με τη Βαλένθια, αλλά με καμία άλλη ομάδα.

Η ουσία είναι μία. Περιμένω τα πράγματα να συμβούν, Το έχω ξαναπεί και θα το επαναλάβω και πάλι. Έχω καλό προαίσθημα για τη συνεργασία μου με την ΑΕΚ. Όμως δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις. Κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον. Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι δεν μπορώ να πω ένα απλό "όχι" ή "ναι" και μετά αν συμβεί κάτι άλλο να πούνε ότι μας έλεγε ψέματα ο Πογιέτ»

Για το αν κρατάει αυτή τη στάση ώστε να μην δημιουργήσει θέμα στην ομάδα: «Όχι, είμαι ξεκάθαρος. Μπορεί αυτός ο κίνδυνος να ελλοχεύει. Δείτε για παράδειγμα τι συνέβη στην Μπάγερν με τον Γκουαρδιόλα και στη Σίτι με τον Πελεγκρίνι. Εγώ όμως είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ. Αυτό θα κάνω μέχρι την τελευταία μέρα που θα είμαι εδώ όποτε και αν θα είναι αυτή»

Best of internet