Κωνσταντίνου: «Διαχρονική η μεροληπτική στάση εναντίον του Παναθηναϊκού»

Κωνσταντίνου: «Διαχρονική η μεροληπτική στάση εναντίον του Παναθηναϊκού»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Διαχρονική η μεροληπτική στάση εναντίον του Παναθηναϊκού»

bet365

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και τόνισε πως είναι διαρκής η μεροληπτική στάση διαιτητών και όχι μόνο εναντίον του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε στον Αθλητικό Metropolis:

«Η παναθηναϊκή οικογένεια θλίβεται όταν γίνεται κοινωνός βίαιων περιστατικών που υποβιβάζουν το επίπεδο του αθλητισμού και πλήττουν βάναυσα το φίλαθλο πνεύμα.

Ο Παναθηναϊκός πάγια αποκηρύσσει τη βία και είναι πάντα πρωτοπόρος σε δράσεις για την εξάλειψή της με δικές του ενέργειες ή συνδράμοντας το έργο της Αστυνομίας και της Πολιτείας. Αυτή η ειλικρινής και διαρκής στάση μας δίνει το δικαίωμα και μας υποχρεώνει να θέσουμε μερικά φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο οι Αρχές αντιμετωπίζουν κάποια φαινόμενα που όλοι κατακρίνουμε.

Στο περιστατικό της Λευκάδας υπήρξαν συλλήψεις ατόμων, οπαδών συγκεκριμένης ομάδας, που μέσα από το ξενοδοχείο προέβησαν σε υλικές καταστροφές (τηλεοράσεις κλπ.) και συνεπλάκησαν με όσους κατέφθαναν στο ξενοδοχείο;

Πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ολυμπιακός-Άντερλεχτ σε επίθεση που έγινε σε αστυνομικούς της ομάδας «Δίας» και στην αποστολή των φιλοξενουμένων με 14 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, υπήρξε έστω και μία σύλληψη; Πόσο μάλλον που οι αστυνομικοί προκειμένου να αμυνθούν χρειάστηκε να κάνουν ακόμα και χρήση του υπηρεσιακού τους όπλου.

Στο Μεσολόγγι, σε αγώνες Final 4 βόλεϊ γυναικών, με βαρύτατα τραυματισμένο οπαδό του Παναθηναϊκού, συνελήφθη ο οποιοσδήποτε οπαδός αντίπαλης ομάδας που προκαλούσε τα επεισόδια ή συνελήφθησαν μόνο άλλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού που μετέφεραν τον τραυματία στο νοσοκομείο;

Στον Πειραιά, όταν έγινε επίθεση με τραυματισμούς από οπαδούς τοπικής ομάδας κατά ανδρών των ΜΑΤ με πολιτικά, που επέστρεφαν από την Κρήτη επειδή τους θεώρησαν οπαδούς του Παναθηναϊκού, υπήρξε οποιαδήποτε σύλληψη;

Τα περιστατικά είναι πολλά, άλλα τόσα είναι και τα ερωτήματα. Η διαπίστωση, όμως, μία: η μεροληπτική στάση εναντίον του Παναθηναϊκού είναι διαρκής και διαχρονική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα