Αβεβαιότητα για Ουόν και Βερέμκο

Δημήτρης Τομαράς
Αβεβαιότητα για Ουόν και Βερέμκο

bet365

Για τον Ουόν αλλά και για τον Βερέμκο υπάρχει καθεστώς αβεβαιότητας στην ομάδα του Λεβαδειακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Τριποτσέρης, Βερέμκο, Ουόν, Γιάχιτς, Στάθης, Μιλιάζες και Μαχαίρας είναι ένα γκρουπ παικτών που προέχει στον προγραμματισμό των Βοιωτών καθώς τα συμβόλαια των περισσότερων εξ αυτών εκπνέουν. Στην παρούσα φάση οι Ουόν και Βερέμκο είναι στην επικίνδυνη ζώνη, με δεδομένο πως δεν υπάρχει και τόσο μεγάλη ικανοποίηση για την παρουσία τους.

Ο Ουόν θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φύγει από τον Γενάρη, καθώς έβγαλε και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Μιλιάζες είναι μακροχρόνια τραυματίας και ενώ είχε ξεκινήσει καλά, ο Μαχαίρας έχει τεθεί στο αγωνιστικό περιθώριο εδώ και κάποιο διάστημα και ενώ για τους Τριποτσέρη και Στάθη τα δείγματα είναι άκρως θετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα