Υποψήφιος για τον πάγκο της Λιντς ο Φάμπιο Καναβάρο

Υποψήφιος για τον πάγκο της Λιντς ο Φάμπιο Καναβάρο

bet365

Ο Φάμπιο Καναβάρο πραγματοποιεί τα πρώτα του βήματα στον χώρο της προπονητικής και ο 43χρονος Ιταλός βρίσκεται μεταξύ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Λιντς Γιουνάιτεντ.

Έπειτα από μια τεράστια καριέρα, ο Φάμπιο Καναβάρο ακολουθεί πλέον τον δρόμο της προπονητικής. Ο άλλοτε αρχηγός της «Squadra Αzzura» έχει βρεθεί για μικρά διαστήματα στην τεχνική ηγεσία ομάδων της Ανατολής, όπως η Αλ-Αχλί του Ντουμπάι, η Γκουάγκζου Εβεργκράντε της Κίνας και η Αλ-Νασρ της Σαουδικής Αραβίας, από την οποία και αποχώρησε τον Φεβρουάριο.

Πλέον αναζητά την πρώτη του πρόκληση σε ευρωπαϊκό πάγκο και το όνομα του συνδέεται με αυτόν της Λιντς Γιουνάιτεντ. Ο Ιταλός πρόεδρος του συλλόγου, Μαουρίσιο Τσελίνο, που έχει αλλάξει ήδη πέντε προπονητές απ' όταν ανέλαβε την ομάδα στις αρχές του 2014, σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο απομάκρυνσης και του νυν προπονητή Στιβ Έβανς μετά την πρόσφατη ήττα με 4-1 στο ντέρμπι του Γιόρκσαϊρ από την Χάντερσφιλντ και το όνομα του Φάμπιο Καναβάρο «παίζει» δυνατά στη λίστα των υποψηφίων αντικαταστατών, μιας και η φήμη του 42χρονου θα μπορούσε να κατευνάσει εν μέρει και τις «μουρμούρες» των φίλων της ομάδας.

Η Λιντς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 13η θέση της Championship, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως ο Καναβάρο έχει εκφράσει και την επιθυμία του να αντικαταστήσει τον Αντόνιο Κόντε στο τιμόνι της Εθνικής Ιταλίας μετά το καλοκαίρι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα