Στον εισαγγελέα η ΕΠΣ Κιλκίς για ΕΠΟ!

Στον εισαγγελέα η ΕΠΣ Κιλκίς για ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς με επιστολή του στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα κάνει λόγο για «ψίθυρους άσκησης πίεσης από διοικούντες την ΕΠΟ σε συναδέλφους - προέδρους των ΕΠΣ, των οποίων συγγενικά πρόσωπα, φέρεται να απασχολούνται στην Ομοσπονδία»!

Στον εισαγγελέα η ΕΠΣ Κιλκίς για ΕΠΟ!
Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς Βασίλη Χατζηαποστόλου: 
 
«Κύριε ποδοσφαιρικέ εισαγγελέα,
 
Επιθυμώ να μοιραστώ μαζί σας, ως το κατεξοχήν αρμόδιο θεσμικό όργανο της ΕΠΟ, ορισμένους από τους προβληματισμούς μου στα πλαίσια της ερμηνείας και εφαρμογής των διατάξεων του αρθ.12 και 25 του ισχύοντος καταστατικού και πειθαρχικού κώδικα αντίστοιχα.
 
Συγκεκριμένα, αποτελούν, κατά την άποψή σας, δυσμενείς κρίσεις που επιφέρουν πειθαρχικές διώξεις ενδεχόμενοι ισχυρισμοί μου, ως προέδρου και νομίμου εκπροσώπου της ΕΠΣ Κιλκίς, στα πλαίσια άσκησης κριτικής προς την παρούσα διοίκηση της ΕΠΟ, που θα αφορούν:
 
Την πλήρη αδυναμία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να διαχειρισθεί τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου μας με αποτέλεσμα να καθίσταται επιτακτική ανάγκη η άμεση αντικατάστασή της. Ότι το ελληνικό ποδόσφαιρό με επιλογές της παρούσες διοίκησης της ΕΠΟ έχει απαξιωθεί πλήρως στα μάτια του φίλαθλου κόσμου και εν γένει στην ελληνική κοινωνία.
 
Την διοίκηση της ομοσπονδίας μόνο από το διοικητικό προσωπικό της και όχι τα καταστατικά της όργανα. Την ενδεχόμενη 'καθοδήγηση' ως προς την λήψη των αποφάσεων της παρούσας διοίκησης της ομοσπονδίας από εξωγενείς παράγοντες.
 
Το διαχωρισμό των μελών της ομοσπονδίας (ΕΠΣ) από την παρούσα διοίκηση σε 'ημέτερους' και μη. Τους ψίθυρους που ακούγονται περί άσκησης πίεσης από τους διοικούντες της ΕΠΟ σε συναδέλφους - προέδρους των ΕΠΣ, των οποίων συγγενικά πρόσωπα, φέρεται να απασχολούνται στην Ομοσπονδία.
 
Την επιλογή της παρούσας διοίκησης να διευρύνει τις μεταγραφικές περιόδους, η οποία κατά κοινή ομολογία επέφερε αλλοιώσεις στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της χώρας μας και έπληξε δυστυχώς καίρια την αξιοπιστία και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Την αντιδεοντολογική επιλογή του προέδρου και ορισμένων εκ των μελών της Ε.Ε. να δίνουν το παρών σε όλες τις εκδηλώσεις των Ενώσεων - μελών με δαπάνες της Ομοσπονδίας μας για προεκλογικούς σκοπούς, πολλώ δε μάλλον όταν ζούμε σε εποχές τεράστιας οικονομικής κρίσης που μαστίζει το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.
 
Τις λανθασμένες επιλογές της διοίκησης της Ομοσπονδίας που δυστυχώς οδήγησαν στην αποδιοργάνωση της πολυαγαπημένης μας Εθνικής ομάδας και την πλήρη απαξίωσή της σε διεθνές επίπεδο, όταν μάλιστα ελάχιστα χρόνια πριν αποτελούσε αντικείμενο παγκόσμιου θαυμασμού.
 
Την πλήρη αδυναμία του προέδρου και των μελών της ΚΕΔ να διαχειριστούν τα ζητήματα της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρό με αποτέλεσμα να έχει απαξιωθεί πλήρως ο θεσμός και οι διαιτητές μας να έχουν καταστεί αδίκως 'αποδιοπομπαίοι τράγοι' για όλα τα δεινά του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Best of internet