Τουμπάκοβιτς: «Σέβομαι απεριόριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τουμπάκοβιτς: «Σέβομαι απεριόριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο»! (vid)

bet365

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ και νυν του Μαυροβούνιου, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, κάνει... ντεμπούτο με την Εθνική κόντρα στην Ελλάδα και μίλησε για το ματς της Πέμπτης.

Για τους Μαυροβούνιους υπάρχει ένας ιδιαίτερος συμβολισμός για το παιχνίδι με την Ελλάδα. Σαν αύριο Πέμπτη 24 Μαρτίου του 2007 είχαν δώσει το πρώτο ματς στην ιστορία τους ως Εθνική, νικώντας την Ουγγαρία στην Ποντγκόριτσα. Επίσης για τον ομοσπονδιακό τους τεχνικό και πρώην της ΑΕΚ, Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, θα είναι το πρώτο ματς στον πάγκο τους. Ο Τουμπάκοβιτς επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Τον συμβολισμό και την ημερομηνία: Δεν ήξερα επακριβώς για την σημασία και τον συμβολισμό αλλά το περιμένω πως και πως. Όταν έχει να κάνει με συμβολισμούς ναι το 9 είναι ένα καλό νούμερο και κάτι θετικό. Ελπίζουμε πως με αφορμή αυτό να πετύχουμε κάτι καλό. Θα ήθελα να κάνω ντεμπούτο στην Εθνική με θετικό τρόπο. Θέλω ένα καλό αποτέλεσμα. Περιμένω να μπούμε γενικά σε καλό δρόμο ως Εθνική. Δεν είμαστε ακόμα εκεί που θέλουμε.

Το εάν είναι ευχαριστημένος με την Εθνική του: Ναι σε σημαντικό βαθμό είμαι. Δεν βρισκόμαστε ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την πρόοδο που κάνουμε. Όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι, όταν θέλεις να αλλάξεις όντως πράγματα χρειάζεται χρόνος και μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να περάσουμε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία και να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και επιθετικοί.

Την Ελλάδα και το πέρασμά του από την χώρα μας: Έχω και τρέφω τεράστιο σεβασμό για την Ελλάδα. Σέβομαι απεριόριστα το ελληνικό ποδόσφαιρο! Για κάποια χρόνια πρόοδευσε πολύ και πήρε και τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης το 2004. Τον τελευταίο καιρό δεν πηγαίνει τόσο καλά η Εθνική Ελλάδας σε επίπεδο αποτελέσματων. Είναι όμως πάντα μία ποιοτική και καλή ομάδα και ελπίζω και εύχομαι να ανακάμψει πλήρως.
- Το σερβικό Arena Sport θα είναι το κανάλι που θα καλύψει το ματς εκτός από το OTE SPORTS 1.
 

Τελευταία Νέα