Ανακοίνωσε Ζούλιο Μπαπτίστα η Ορλάντο Σίτι (pics)

Ανακοίνωσε Ζούλιο Μπαπτίστα η Ορλάντο Σίτι (pics)

bet365

Παρέα με τον συμπατριώτη του και στενό του φίλο Κακά θα αγωνίζεται πλέον ο Ζούλιο Μπαπτίστα, καθώς η Ορλάντο Σίτι ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του Βραζιλιάνου.

Ο Ζούλιο Μπαπτίστα βρισκόταν χωρίς ομάδα από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και αποχώρησε από την Κρουζέιρο και η Ορλάντο Σίτι ανακοίνωσε την Τετάρτη (23/3) και επίσημα την απόκτησή του.

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Σεβίλλης, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Άρσεναλ και της Ρόμα βρέθηκε ως επίσημος προσκεκλημένος τις προπονήσεις της ομάδας του Κακά νωρίτερα μέσα στον Μάρτιο, ωστόσο ο σύλλογος είχε αρνηθεί να σχολιάσει τα σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον 34χρονο Βραζιλιάνο, τα οποία όμως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Κακά, εκφράζοντας μέσα από το twitter τη χαρά του για το γεγονός πως θα σμίξει ξανά με τον αγαπημένο του φίλο.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας και πλέον ο Ζούλιο Μπαπτίστα ετοιμάζεται για το νέο του ξεκίνημα. Σε αυτό, πέρα από τον Κακά, θα συναντήσει και τον Αλμπέρτο Νοτσερίνο, ο οποίος αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο, ενώ με τα χρώματα του συλλόγου αγωνίζεται και ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Ματέος.

 

Τελευταία Νέα