Θεραπεία ο Τσιάρας, ατομικό ο Τζάνης

Θεραπεία ο Τσιάρας, ατομικό ο Τζάνης

Θεραπεία ο Τσιάρας, ατομικό ο Τζάνης

Θεραπεία έκανε ο Τσιάρας στη σημερινή προπόνηση του Πανθρακικού και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν έχει κάτι το σοβαρό. Ατομικό ο Τζάνης, δύσκολο για κάποιο φιλικό.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, μετά το διήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από την τεχνική ηγεδία, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων. Στη σημερινή προέκυψε ένας... πονοκέφαλος για τον Ζόραν Στοΐνοβιτς, καθώς είδε τον Τσιάρα να κάνει θεραπεία.

Ο 22χρονος αμυντικός μέσος, που αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο και έχει μετρήσει έως τώρα 6 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα, αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν έχει κάτι το σοβαρό ή όχι. Από τη μεριά του, ο Τζάνης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, έχει χάσει σχεδόν όλη τη σεζόν, με τους ακρίτες να στερούνται τις υπηρεσίες ενός πολύτιμου ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, περιελάμβανε ζέσταμα και παιχνίδια 5-2 και στη συνέχεια αποθεραπεία για όσους έπαιξαν με τον Ατρόμητο, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν στην τακτική και στα τελειώματα φάσεων. Τέλος, δεν αποκλείεται να γίνει κάποιο φιλικό μέσα στη διακοπή, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, με τις προπονήσεις να συνεχίζονται κανονικά.

Best of internet