Η γαλλική αγορά, οι Ρώσοι και ο Ολυμπιακός

Η γαλλική αγορά, οι Ρώσοι και ο Ολυμπιακός

Η γαλλική αγορά, οι Ρώσοι και ο Ολυμπιακός

Ρωσικά media εμπλέκουν τον Γκασαμά της Λοριάν με την Λοκομοτίβ και τον Γκερέϊρο - που απασχολεί έντονα Άρσεναλ και Λίβερπουλ - και με Ολυμπιακό. Τι αναφέρεται.

Ο 26χρονος ακραίος αμυντικός της Λοριάν, Λαμίν Γκασαμά (σ.σ. του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει φέτος), είναι ένα ακόμα όνομα που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ημέρες για τον Ολυμπιακό. Την Τετάρτη ΜΜΕ της Ρωσίας μετέδωσαν πως εκτός από τους Πειραιώτες απασχολεί πολύ έντονα και τις Λοκομοτίβ Μόσχας, Φενέρ και Σάντερλαντ. Μάλιστα δίνουν δίχως ιδιαίτερο δισταγμό στους Μοσχοβίτες σαφές προβάδισμα για την απόκτησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή εμπλέκουν με ρώσικες ομάδες αλλά και με τους Πειραιώτες τον συμπαίκτη του και αριστερό μπακ - χαφ, Ραφαέλ Γκερέϊρο. Έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή με γαλλικό και πορτογαλικό διαβατήριο - τον οποίο μεταξύ άλλων θέλουν οι Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ και Παρί - συμβόλαιο με την Λοριάν έως το 2017 και ιδιαίτερα μεγάλο... κασέ. Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο ενός δανεισμού. Από τον Ολυμπιακό πάντως φέρεται να υπάρχει ήδη διάψευση για τον Γκασαμά αλλά και για τον Κολομβιανό Μουρίγιο.

Best of internet