Υπάρχει και η συνάντηση με Καραγεωργίου

Νίκος Τσιώκος
Υπάρχει και η συνάντηση με Καραγεωργίου

bet365

Στην Καλλονή έχουν στρέψει την προσοχή τους στη νέα σεζόν και ενόψει αυτής εκκρεμεί η συνάντηση της διοίκησης με τον Νίκο Καραγεωργίου για να αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας τους.

«Χρειάζεται ένας μήνας για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Τιμώ μέχρι το τέλος το συμβόλαιο μου, όπως πάντα. Αν στο τέλος οι φιλοδοξίες των ανθρώπων της Καλλονής είναι να επιστρέψουν στη δεύτερη κατηγορία δε με πειράζει να πάω, αρκεί να υπάρχει ένας στόχος υψηλός», είπε ο Νίκος Καραγεωργίου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Καλλονής.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Μυτιλήνης έχουν στρέψει την προσοχή τους στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, η οποία θα τους βρει στη Football League. Με δεδομένο ότι στόχος είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα και ο Καραγεωργίου δεν έχει πρόβλημα να μείνει σε υποδεέστερη κατηγορία, τότε ίσως υπάρξει και συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Για να γίνει αυτό, όμως, θα πρέπει να υπάρξει και μεταξύ τους συνάντηση, που αυτή τη στιγμή εκκρεμεί. Ωστόσο, όπως τόνισε ο ίδιος, μετά το ματς της Κυριακής (20/3), δε θα υπάρξει κάποια συζήτηση πριν την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου. «Τότε (στο φινάλε) θα γίνουν συζητήσεις και θα αποφασίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα