Συνεργασία κατά της βίας από τα Υπουργεία

Συνεργασία κατά της βίας από τα Υπουργεία

Συνεργασία κατά της βίας από τα Υπουργεία

Να συντονιστούν μεταξύ τους προκειμένου να αντιμετωπίσουν καλύτερα την βία, αποφάσισαν οι Υπουργοί και Υφυπουργοί Επικρατείας, Δικαιοσύνης, Προστασίας του Πολίτη και Αθλητισμού.

Ένα από τα βασικά ζητήματα που πρέπει να αλλάξει στον αθλητισμό της χώρας είναι αυτός της βίας. Στο συγκεκριμένο θέμα έχουν αναφερθεί πολλές φορές στη Κυβέρνηση και σήμερα έκαναν έναν ακόμα βήμα προς την προσπάθεια της αντιμετώπισής της.

Συγκεκριμένα οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Νίκος Τόσκας και Σταύρος Κοντονής συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου αποφασίζοντας να υπάρξει καλύτερος συντονισμός των Υπουργείων προκειμένου να βρεθούν λύσεις στο θέμα της βίας.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: «Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και συμμετείχαν ο Υπουργός Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρης, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, συζητήθηκαν μεταξύ άλλων:

- Η αποτελεσματική εφαρμογή των πρόσφατων νομοθετικών ρυθμίσεων στο χώρο του αθλητισμού ώστε να ενισχυθούν τα θετικά τους αποτελέσματα.

- Προτάσεις που αποσκοπούν στο να βελτιώσουν περαιτέρω το νομοθετικό πλαίσιο στον αθλητισμό.

- Πρωτοβουλίες για τον καλύτερο συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της βίας στους αθλητικούς χώρους».

Best of internet