Ιταλικές... σειρήνες για Μύγα

Φώτης Καρακούσης
Ιταλικές... σειρήνες για Μύγα

bet365

Όχι μία και δύο αλλά τρεις ομάδες από το Καμπιονάτο γλυκοκοιτάζουν τον Γιώργο Μύγα. Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, Σαμπντόρια, Έμπολι και Ουντινέζε ενδιαφέρονται για τον νεαρό δεξί μπακ.

Θεωρείται και όχι άδικα ως μια από τις φετινές αποκαλύψεις του Παναιτωλικού. Στα 22 του χρόνια έχει αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έχει δοθεί και έχει καταφέρει να κερδίσει επάξια μια θέση στην ενδεκάδα των... καναρινιών. Ο λόγος για τον δεξιό οπισθοφύλακα της ομάδας του Γιάννη Ματζουράκη Γιώργο Μύγα, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση σε τρεις ομάδες του Καμπιονάτο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το calcionews24.com, τον παίκτη παρακολουθούν οι Σαμπντόρια, Έμπολι και Ουντινέζε και μάλιστα τονίζεται πως τον θεωρούν νέο Τοροσίδη, ο οποίος ως γνωστών αγωνίζεται στην Ιταλία και στην Ρόμα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι τρεις αυτές ομάδες έχουν παρακολουθήσει σε πολλά παιχνίδια τον 22χρονο αμυντικό και έχουν εκφράσει κολακευτικά λόγια για την σωματική του δύναμη, την προσωπικότητα που δείχνει στο παιχνίδι παρά το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και την καλή του τεχνική κατάρτιση.

Ακόμα βέβαια δεν έχει υπάρξει όχι απλά πρόταση, αλλά ούτε καν κρούση στον Παναιτωλικό, όμως σίγουρα οι εμφανίσεις του Μύγα, αλλά και άλλων νεαρών, έχουν κάνει πολλούς μάνατζερ να κοιτάζουν προς το Αγρίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα