Νέο, σοβαρό πρόβλημα για Σβαϊνστάιγκερ

Κώστας Ζάλιαρης
Νέο, σοβαρό πρόβλημα για Σβαϊνστάιγκερ

bet365

Ενδεχομένως να χάσει και το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, έπειτα από νέο πρόβλημα που αποκόμισε στο δεξί γόνατο, σε προπόνηση της εθνικής ομάδας της Γερμανίας!

Ο Γιοακίμ Λεβ εμφανίστηκε προβληματισμένος από την κατάσταση του έμπειρου χαφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και άφησε να εννοηθεί ότι με μια πρώτη ματιά, φαίνεται να είναι σοβαρό το νέο πρόβλημα του διεθνή άσου.

Εννοείται ότι θα χάσει τα προσεχή φιλικά των «πάντσερ» απέναντι στις Αγγλία και Ιταλία, όμως, ο «Σβάινι» έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και φέτος με το γόνατό του αλλά και το επίπεδο φυσικής κατάστασης, μη έχοντας καταφέρει να προσφέρει όσα θα ήθελε και όσα θα περίμεναν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πλέον, «παίζει» και το σενάριο να χάσει το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως, θα περιμένει και ο Λουίς Φαν Χάαλ τις εξετάσεις του ποδοσφαιριστή...

Παίξε ένα στοίχημα στον αγώνα Κροατία - Ισραήλ και μόνο στη Vistabet, πάρε τα λεφτά σου πίσω αν καταλογιστεί πέναλτι, αλλά και έως 100% bonus στο παρολί!

 

EURO Τελευταία Νέα