Μπερπάτοφ: Τόσο κοντά και τόσο μακριά από την Τούμπα…

Μπερπάτοφ: Τόσο κοντά και τόσο μακριά από την Τούμπα…

Μπερπάτοφ: Τόσο κοντά και τόσο μακριά από την Τούμπα…

bet365

Η εκτίμηση του Βούλγαρου δημοσιογράφου Τζόρτζε Πέτκοφ άνοιξε το θέμα της παραμονής του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ. Τι ισχύει μέχρι σήμερα, ποιες είναι οι σκέψεις στην Τούμπα.

Όπως υποστήριξε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος, Τζόρτζε Πέτκοφ, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αrena FM» ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ.

«Πιστεύω ότι ο Ντίμιταρ είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Σε περίπτωση που του γίνει πρόταση να παραμείνει στον ΠΑΟΚ, θα αποδεχτεί την πρόταση, γιατί εκτιμά την εμπιστοσύνη που έχει ο Ιβάν Σαββίδης στο πρόσωπό του και δε θα την προδώσει», τόνισε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος και αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που υπάρχουν στη χώρα του αναφορικά με τον 35χρονο σούπερ σταρ.

«Ο Μπερμπάτοφ είχε δυο προτάσεις από Κίνα και Αυστραλία αλλά ο μάνατζέρ του Εμίλ Ντάντσεφ μίλησε σε συνέντευξη τύπου πριν από ένα μήνα και αποκάλυψε ότι ο παίκτης απέρριψε τις προτάσεις και αποφάσισε να μείνει στον ΠΑΟΚ. Οι πληροφορίες αυτές δημοσιεύτηκαν σε κίτρινο τύπο. Ο Μπερμπάτοφ ξεκάθαρα είναι στον ΠΑΟΚ με τη δική του θέληση. Θέλει να είναι στον ΠΑΟΚ. Δεν πιστεύω ότι θα πάει ποτέ στην Κίνα.

Στην Ελλάδα έχετε πολύ περισσότερο σεβασμό για τον Μίτκο, από ότι έχουν τα δημοσιεύματα εδώ στη Βουλγαρία. Μάλλον προέρχονται από αυτούς που δεν συμπαθούν τον Μπερμπάτοφ».

Αυτή είναι η άποψη και η εκτίμηση του Τζόρτζε Πέτκοφ, την ίδια ώρα που στον ΠΑΟΚ δεν έχουν αποφασίσει τι ακριβώς θέλουν να κάνουν με την περίπτωση του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Η επιστροφή του, μέσα στις επόμενες 10-12 ημέρες, από τον τραυματισμό του, και κυρίως η παρουσία του στα πλέι οφ, λέγεται ότι θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά κριτήρια για το αν ο Ιβάν Σαββίδης θα καταθέσει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Μπερμπάτοφ.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ είναι ο μοναδικός, λόγω της σχέσης που έχει αναπτύξει με τον Βούλγαρο σταρ, άνθρωπος που μπορεί να τον πείσει για να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα του «Δικεφάλου».

Η κοντινή απόσταση από το σπίτι του στη Σόφια είναι ένα ακόμη ατού για τον ΠΑΟΚ, αλλά από εκεί και πέρα θα πρέπει και ο Μπερμπάτοφ να αποφασίσει αν θα θελήσει στα 35+ χρόνια να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα