Πιο ισχυρά μέτρα από ποτέ στο Euro της Γαλλίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Πιο ισχυρά μέτρα από ποτέ στο Euro της Γαλλίας!

bet365

Με συνεχείς και εξονυχιστικούς ελέγχους, αλλά και μέτρα ασφαλείας που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ ξανά, θα διεξαχθεί το φετινό Euro στα γήπεδα της Γαλλίας!

Έπειτα από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, οι Γάλλοι και η UEFA γνωρίζουν πλέον πολύ καλά και αντιλαμβάνονται ότι το επίπεδο επικινδυνότητας στο Euro 2016 θα είναι στον υψηλότερο βαθμό του και θα πρέπει η διοργανώτρια χώρα να φροντίσει όλα να πάνε καλά...

Με το ενδεχόμενο διεξαγωγής ορισμένων αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, οι Γάλλοι, τόσο οι υπεύθυνοι διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όσο και από την πολιτική σκηνή, προετοιμάζονται να λάβουν τα ισχυρότερα μέτρα ασφαλείας που έχουν παρθεί ποτέ!

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου, θα δαπανηθούν 17 εκατ.ευρώ μόνο την πλήρη ασφάλεια στις fan zones, τα σημεία συγκέντρωσης οπαδών από την Ευρώπη για να βλέπουν τα παιχνίδια στις πλατείες, όπως φυσικά και για τις Αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις στα γήπεδα και τα σημεία διαμονής των εθνικών ομάδων των συμμετεχόντων χωρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα