ΠΑΟΚ: Αυτοί που έχουν γλιτώσει από θλάσεις…

ΠΑΟΚ: Αυτοί που έχουν γλιτώσει από θλάσεις…

ΠΑΟΚ: Αυτοί που έχουν γλιτώσει από θλάσεις…

bet365

Οι μυϊκοί τραυματισμοί έχουν εξολοθρεύσει φέτος τον ΠΑΟΚ και παραμένουν το Νο1 συζήτησης στην καθημερινότητα της ομάδας. Κάποιοι, πάντως, την έχουν γλιτώσει…

Ο Βλάνταν Ίβιτς στην συνέντευξη Τύπου της περασμένης Κυριακής, μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλονή, έδειξε να γνωρίζει καλά την βασική αιτία για το πρόβλημα με τις θλάσεις, που παραμένουν να αποτελούν σχεδόν καθημερινό θέμα συζήτησης εντός της ομάδας.

Ο Σέρβος προπονητής «φωτογράφησε» την κακή διαχείριση από τον προκάτοχό του, Ιγκόρ Τούντορ και τους συνεργάτες του, αφήνοντας στην άκρη την όποια κουβέντα είχε ανοίξει αναφορικά με τα γήπεδα και τις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία, για να έρθει την Τρίτη ο Νίκος Κοροβέσης να πει δημόσια το βασικό λόγο, που φέτος οι θλάσεις έχουν φτάσει σε… αστρονομικά νούμερα κι ενώ απομένουν άλλοι δύο γεμάτοι μήνες αγωνιστικής δράσης ως το τέλος των πλέι οφ.

«Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια και πολλοί μήνες που δουλεύουμε και τα ρεπό είναι ελάχιστα όπως και η ξεκούραση, μαζί με μια κακή διαχείριση, προέρχονται οι τραυματισμοί. Το λέω και από προσωπική εμπειρία. Εγώ μέσα σε 13 μέρες έπαιξα πέντε 90λεπτα και τραυματίστηκα, έπαθα μια μικρή θλάση. Πιστεύω ότι με μια καλύτερη διαχείριση θα είχαμε λιγότερες θλάσεις. Τα γήπεδα είναι καλά, οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά και όποιος έρχεται στην προπόνηση, μπορεί να το δει και στο γυμναστήριο και με το επιτελείο. Επειδή βλέπω όλα αυτά και ζω καθημερινά ότι γίνεται, πιστεύω ότι δε μπορεί να είναι κάτι άλλο από τη διαχείριση», είπε ο Κοροβέσης.

Αν ψάξει κανείς λίγο καλύτερα το συγκεκριμένο θέμα θα διαπιστώσει επίσης ότι το 90% των φετινών θλάσεων έχουν βγει κατά τη διάρκεια των αγώνων αφού εκεί τα ανοίγματα και τα σπριντ των ποδοσφαιριστών γίνονται σε μεγαλύτερη έκταση και ένταση. Επομένως και η προπόνηση, που διαφοροποιεί σιγά σιγά ο Ίβιτς, ίσως να ήταν ένα από τα κύρια προβλήματα.

Συνολικά 17 ποδοσφαιριστές έχουν υποστεί σοβαρούς ή λιγότερους σοβαρούς μυϊκούς τραυματισμούς. Το Gazzetta.gr είχε καταγράψει εδώ και καιρό τη λίστα των θλάσεων στον ΠΑΟΚ, αλλά ας σας την ξαναθυμίσουμε αφού συνεχίζει να… μεγαλώνει επικίνδυνα!

Εχουμε και λέμε: Χαρίσης (22/7 πρώτη φορά), Πέλκας, Τσίμιροτ, Αντόνις, Λέοβατς (14/9 πρώτη φορά), Κωνσταντινίδης, Κίτσιου, Μπερμπάτοφ, Γκολάσα, Κ. Σαββίδης, Λέοβατς (3/11 δεύτερη φορά), Χαρίσης (18/11 δεύτερη φορά), Βίτορ, Μπερμπάτοφ (26/11 δεύτερη φορά), Γκολάσα (δεύτερη φορά), Γλύκος, Ροντρίγκες, Χαρίσης (16/12 τρίτη φορά), Λέοβατς (14/1 τρίτη φορά), Γλύκος (17/1 υποτροπή), Χαρίσης (27/1 τέταρτη φορά), Ροντρίγκες (30/1 δεύτερη φορά), Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ (14/2 τρίτη φορά), Τσίμιροτ (7/3 δεύτερη φορά), Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ (τρίτη φορά) Μυστακίδης.

Οι μόνοι ποδοσφαιριστές που έχουν… γλιτώσει μέχρι τώρα από τη μάστιγα των μυϊκών τραυματισμών είναι οι: Μακ, Τζιόλης, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, Σάμπο, Κάτσε και Βελλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα