«Ο Ζλάταν... κατέστρεψε την καριέρα μου στην εθνική Αγγλίας»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Ζλάταν... κατέστρεψε την καριέρα μου στην εθνική Αγγλίας»

bet365

Εφιαλτική ήταν η νύχτα της 14ης Νοεμβρίου του 2012 για τον Ράιαν Σόουκρος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκανε τα πάντα για να τεθεί πλέον ο αμυντικός της Στόουκ εκτός πλάνων της εθνικής ομάδας της Αγγλίας!

Ο 25χρονος, τότε, Ράιαν Σόουκρος, είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο φιλικό της Στοκχόλμης, στο 73ο λεπτό, στη θέση του Στίβεν Κόκερ κι έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα με το εθνόσημο σε επίπεδο ανδρών.

Η νύχτα του, καταστράφηκε παντελώς από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που... τον ψάρωσε κανονικότατα και το εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο για να πετύχει ο Σουηδός τρία γκολ μέχρι το φινάλε και μάλιστα, να σκοράρει και με το δημοφιλές, πλέον, ανάποδο ψαλίδι από τα 30 μέτρα, για το τελικό 4-2 των Σκανδιναβών απέναντι στα «τρία λιοντάρια».

«Είχα... κάτι παραπάνω από δέκα λεπτά για να δείξω ό,τι μπορούσα στην πρώτη μου εμφάνιση και ο Ζλάταν κατέστρεψε τη θητεία μου στην εθνική ομάδα. Η οικογένειά μου συνεχώς μου κάνει πλάκα για τον Ζλάταν και για τον τρόπο που πέτυχε τρία γκολ στα λίγα λεπτά που είχα να παίξει σ' εκείνο το ματς. Βρέθηκα κόντρα σε έναν εκ των κορυφαίων στράικερ στον κόσμο εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν σε καλή κατάσταση εκείνος και έγινε ό,τι έγινε...» δηλώνει ο Σόουκρος στην «Telegraph», που μίλησε με πικρία για το γεγονός πως έκτοτε δεν έχει κληθεί ποτέ ξανά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του...

«Παίζω καλά τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια, αλλά δεν έχω δεχθεί ακόμα κάποια κλήση... Δεν βλέπω ν' αλλάζει κάτι στο άμεσο μέλλον, εκτός κι αν αλλάξει ο προπονητής και γίνει κάτι. Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο... Υπάρχουν προπονητές που σε συμπαθούν και κάποιοι άλλοι που δεν ασχολούνται μαζί σου. Αν όμως ο κ.Χότζον πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν όντως καλύτεροι αμυντικοί από εμένα, τότε ασφαλώς και το δέχομαι... Είναι μεν άδικο, αλλά είναι και κομμάτι του παιχνιδιού αυτό... Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που παίζουν σε μεγαλύτερες ομάδες, συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και φυσικά έχουν περισσότερη αναγνώριση και πρεστίζ...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα