Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Μενδρινός

Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Μενδρινός

Κάποιες ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλό του δεν επέτρεψαν στον Κώστα Μενδρινό να ολοκληρώσει το προπονητικό πρόγραμμα του Πλατανιά την Τρίτη.

Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Μενδρινός
Το διήμερο ρεπό ήταν το... δώρο του Παράσχου προς τους παίκτες της ομάδας των Χανίων για την εκτός έδρας νίκη στην Βέροια. Από σήμερα Τρίτη όμως, όλοι στον Πλατανιά επανήλθαν σε ρυθμούς προπονήσεων, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία εν όψει της αναμέτρησης με την Ξάνθη στα Περιβόλια στις 3/4/2016 (19.00).
 
Η χανιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση, έχοντας ήδη πετύχει τον αρχικό της στόχο που ήταν η γρήγορη παραμονή στην Super League και πλέον στα τρία παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σκοπός της είναι να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής 10 εναντίον 10.
 
Πραγματοποιήθηκε και δίτερμα στο μισό γήπεδο. Από την προπόνηση απουσιάζουν ο Κουλιμπαλί και ο Σελίν που έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους. Ο Μενδρινός ακολούθησε μέρος του προγράμματος, αλλά αποχώρησε πριν το τέλος εξαιτίας ενοχλήσεων στον αστράγαλο. Άδεια για προσωπικούς λόγους είχε ο Ράμος (σ.σ. που επίσης είχε πρόβλημα τραυματισμού).

Best of internet