«Μπορούσε και πιο ψηλά η Βέροια»

«Μπορούσε και πιο ψηλά η Βέροια»

Νίκος Τσιώκος
«Μπορούσε και πιο ψηλά η Βέροια»

bet365

Στη Βέροια λένε ότι με βάση το μπάτζετ θα μπορούσαν να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία τη φετινή σεζόν, την οποία μόνο θετική δε χαρακτηρίζουν.

Με λίγο διαφορετικούς στόχους ξεκίνησε τη φετινή σεζόν η Βέροια, καθώς ήθελε να πετύχει το κάτι παραπάνω και όχι απλά να παλεύει για την παραμονή, όπως έγινε τις προηγούμενες χρονιές. Μπορεί να μην απειλήθηκε ιδιαίτερα φέτος, όμως η «βασίλισσα του Βορρά» ήταν και πάλι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ικανοποιεί τους ανθρώπους του συλλόγου της Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, στην ΠΑΕ λένε ότι με βάση το μπάτζετ θα έπρεπε η ομάδα να ήταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και όχι τόσο χαμηλά (14η με 26 βαθμούς). Έτσι, στη Βέροια ελπίζουν σε καλό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να μην έρθει ο... φτωχός απολογισμός της φετινής αγωνιστικής περιόδου, που στο μέλλον ίσως και να... στοιχίσει.

Δεν αποκλείεται φιλικό, επιστροφή αύριο στις προπονήσεις

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν για φιλικό κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, όμως δεν αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τετάρτης (23/3), τη στιγμή που ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει να αντιμετωπίσει τις πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα, στη λίστα με τους τραυματίες είναι οι Σιόντης, Μπατιόν, Κόλα, Ετζενγκέλε, Νάστος, Βεργώνης, Καντιμοίρης, Πούγγουρας. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 28η αγωνιστική έχει δηλωθεί ο πρώτος να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα