Το... καυτό καλοκαίρι του Μαζουάκου!

Το... καυτό καλοκαίρι του Μαζουάκου!

Το φετινό καλοκαίρι είναι αυτό που μπορεί να σηματοδοτήσει την αποχώρηση του Αρτούρ Μαζουάκου, με τον Γάλλο να είναι πιο κοντά σε σχέση με τις άλλες χρονιές σε μεταγραφή.

Το... καυτό καλοκαίρι του Μαζουάκου!

Είναι ένας παίκτης που έχει λατρευτεί στον Ολυμπιακό αλλά έχει συγκεντρώσει και... πυρά πάνω του τον τελευταίο καιρό για τα σκαμπανεβάσματά του στην απόδοσή του και για την έλλειψη σωστής νοοτροπίας και αντιμετώπισης των αγώνων σε κάποιες περιπτώσεις. Το ταλέντο και η ποιότητα του Αρτούρ Μαζουάκου, όμως δεν γίνεται να αμφισβητηθούν με τίποτα. Και βέβαια δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες. Εάν μάλιστα στο Άντερλεχτ - Ολυμπιακός είχε πάει καλύτερα ίσως να ήταν ήδη... φευγάτος ο νεαρός αριστερός μπακ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή εκτιμάει πως φέτος είναι η χρονιά του για μία μεταγραφή σε ένα πρωτάθλημα καλύτερο του ελληνικού. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως φέτος το καλοκαίρι θα πάρει μεταγραφή. Είναι χαρακτηριστικό πως στο παιχνίδι του Βελγίου στο Γιουρόπα Λιγκ ήταν τουλάχιστον 27 scouts από ομάδες από Γαλλία, Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία και Γερμανία και σχεδόν όλες ρώτησαν και... ψάχτηκαν για τον άσο του Ολυμπιακού.

Στο Λιμάνι έχουν διαβλέψει αυτήν την πιθανότητα και είναι σε ανοιχτή γραμμή και με την πλευρά του παίκτη αλλά και με την ευρωπαϊκή αγορά και αυτήν της Λατινικής Αμερικής για την εύρεση του διαδόχου του, εφόσον τελικώς δεν συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα. Τελική απόφαση πάντως προς το παρόν δεν υπάρχει. Ωστόσο όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι το φετινό θα είναι... καυτό για τον Μαζουάκου. Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν και αξιώσεις των Πειραιωτών που έχουν πάει πια σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας αρκετά το ποσό των 5 εκατ. ευρώ. Η Μονακό βέβαια για παράδειγμα (σ.σ. που τσεκάρει καιρό τώρα τον Μαζουάκου) έχει την δυνατότητα να τα δώσει αυτά τα λεφτά.

Best of internet