H... νέα Εθνική στο ΟΤΕ SPORT 1HD

Gazzetta team
H... νέα Εθνική στο ΟΤΕ SPORT 1HD

bet365

Ο Μίχαελ Σκίμπε θέλει να επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών την Εθνική μας ομάδα η οποία κάνει... ζέσταμα με αντίπαλο το Μαυροβούνιο στο πρώτο φιλικό που μπορείτε να το δείτε ζωντανά κι αποκλειστικά στο ΟΤΕ SPORT 1HD.

Τα προκριματικά για το Euro της Γαλλίας ήταν καταστροφικά για την Εθνική μας ομάδα. Μετά την απόλυτη επιτυχία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου ήρθε ο καταστροφικός αποκλεισμός από τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αλλαγες προπονητών ήττες από τα Νησιά Φεροέ και πτώση στην παγκόσμια κατάταξη της Fifa.

Με νέο τεχνικό πλεον, τον Μίχαελ Σκίμπε η Ελλάδα θέλει να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις και η αρχή θα γίνει με τα δύο φιλικά παιχνίδια. Πρώτο από αυτά το ματς με το Μαυροβούνιο. Την Πέμπτη στις 20:00 το οποίο θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε από το ΟΤΕ SPORT 1HD.

Ο ίδιος ο Σκίμπε είπε για τα δύο φιλικά (με Μαυροβούνιο και Ισλανδία) πως «πρέπει να κάνουμε όλοι μία νέα αρχή, με θάρρος και να δείξουμε επιτέλους στα φιλικά ένα άλλο πρόσωπο. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι τα επίσημα. Πιστεύω διαλέξαμε έτοιμους παίκτες. Μετά το πρώτο παιχνίδι θα φύγουν τέσσερις, και θα μπουν άλλοι τέσσερις στην ομάδα»

Και στη συνέχεια έστειλε και το δικό του μήνυμα προς τους Ελληνες φιλάθλους για τη συνέχεια της Εθνικής λέγοντας ότι «είναι άσχημο να βλέπεις το Euro από την τηλεόραση. Κανείς δεν χαίρεται που κάθεται σπίτι του και είναι υποχρεωμένος να δει το τουρνουά από την τηλεόραση. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Μουντιάλ της Ρωσίας»

Ο ΟΤΕ SPORT 1HD θα έχει ρεπορτάζ πριν και μετά το παιχνίδι ενώ η μετάδοση θα γίνει από τον Σωτήρη Κωσταβάρα στο πρώτο τεστ της νέας Εθνικής λίγο πριν τα προκριματικά για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

 

Τελευταία Νέα