Κορυφαίος Βρετανός και με ... νέο συμβόλαιο ο Μπέιλ

Κορυφαίος Βρετανός και με ... νέο συμβόλαιο ο Μπέιλ

Κώστας Ζάλιαρης
Κορυφαίος Βρετανός και με ... νέο συμβόλαιο ο Μπέιλ

bet365

Στο «Μπερναμπέου» μέχρι το 2021 θέλει να κρατήσει η Ρεάλ Μαδρίτης τον Γκάρεθ Μπέιλ, με τον Ουαλό να έχει γίνει ο κορυφαίος Βρετανός που έχει περάσει από το ισπανικό πρωτάθλημα, στο κομμάτι του σκοραρίσματος.

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Σεβίλλη, το βράδυ της Κυριακής, ο εκ των αστέρων της «βασίλισσας» έφτασε στα 43 γκολ σε 76 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβισιόν και ξεπέρασε τον Γκάρι Λίνεκερ που είχε σταματήσει στα 42 έπειτα από 103 παιχνίδια στην Ισπανία με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Μπέιλ, δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο μέχρι το 2019, έχοντας υπογράψει 6ετές συμφωνητικό το καλοκαίρι του 2013 που αποχώρησε από την Τότεναμ με προορισμό την ισπανική πρωτεύουσα έναντι 100 εκατ.ευρώ (βάσει και των διαρροών του γνωστού Football Leaks που ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η ακριβότερη μεταγραφή και όχι του Κριστιάνο Ρονάλντο).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στη Ρεάλ θέλουν να επεκτείνουν τη συμφωνία τους με τον Γκάρεθ Μπέιλ γι' ακόμα δύο χρόνια στο ήδη τρέχον συμβόλαιο, κρατώντας τον, δηλαδή, στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μέχρι το 2021.

 

Τελευταία Νέα