Πρότειναν Κέβιν στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Πρότειναν Κέβιν στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ το καλοκαίρι και μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν φαίνεται να είναι και αυτή του Ισπανού Κέβιν, ο οποίος αγωνίζεται στον Παναιτωλικό.

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται και η απόκτηση ενός αριστερού μπακ και σύμφωνα με τη «Sport Day» μία από τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί είναι και αυτή του Ισπανού οπισθοφύλακα του Παναιτωλικού, Κέβιν.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι Σεντ Μίρεν - Ρέιθ Ρόβερς.

Ο 27χρονος μπακ μετρά 24 συμμετοχές με τα «Καναρίνια» στη φετινή Super League και το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, ωστόσο οι «πράσινοι» φαίνεται πως έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εξωτερικό, σε ότι αφορά την ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα