Τα... «παραστρατήματα» έφεραν αποκλεισμό από την Γερμανία για τον Κρούζε!

Τα... «παραστρατήματα» έφεραν αποκλεισμό από την Γερμανία για τον Κρούζε!

Gazzetta team
Τα... «παραστρατήματα» έφεραν αποκλεισμό από την Γερμανία για τον Κρούζε!

bet365

Με αποκλεισμό από την αποστολή της Εθνικής Γερμανίας τιμώρησε ο Γιόακιμ Λεβ τον Μαξ Κρούζε έπειτα από τα τελευταία περιστατικά που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν την «άστατη» εξωγηπεδική του συμπεριφορά.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Μαξ Κρούζε τιμωρήθηκε από την Βόλφσμπουργκ με χρηματικό πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ για την συμμετοχή του σε τουρνουά πόκερ.

Ο Γερμανός επιθετικός μάλιστα είχε κερδίσει 77.000 ευρώ στο συγκεκριμένο τουρνουά, όμως είχε ξεχάσει τα χρήματα στο ταξί κατά την διάρκεια της επιστροφή του, με αποτέλεσμα τελικά να βγει και ζημιωμένος.

Σα να μην έφτανε αυτό, το Σάββατο (19/3) ο Κρούζε έγινε ξανά αρνητικός πρωταγωνιστής, καθώς γυναίκα, η οποία τελικά όπως αποδείχτηκε ήταν δημοσιογράφος της Bild, τον απαθανάτισε με το κινητό της σε νυχτερινή του έξοδο σε κλαμπ, όπου είχε βρεθεί για να γιορτάσει τα 28α γενέθλια του, προτού ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Γερμανίας.

Ο παίκτης της Βόλφσμπουργκ άρπαξε το κινητό της δημοσιογράφου και έσβησε τις φωτογραφίες, όμως παρ' όλα αυτά το περιστατικό διέρρευσε, με αποτέλεσμα ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «Πάντσερ», Γιοακίμ Λεβ, να αναγκαστεί να τον «κόψει» από την αποστολή για τα δύο φιλικά με Αγγλία και Ιταλία.

«Μίλησα με τον Μαξ και του εξήγησα ακριβώς τι περιμένω από τους παίκτες τόσο εντός, όσο και εκτός των γραμμών το γηπέδου. Οι πράξεις του τις τελευταίες εβδομάδες έδειξαν έλλειψη επαγγελματισμού. Χρειαζόμαστε παίκτες που να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο και να κατανοούν πλήρως το ρόλο τους ως πρότυπα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Λεβ, με τον Κρούζε πλέον να κινδυνεύει σοβαρά και με αποκλεισμό από την προεπιλογή των Γερμανών για το Euro της Γαλλίας.

 

Τελευταία Νέα