Kαραμάνος: «Θα πάρουμε την αδειοδότηση»

Gazzetta team
Kαραμάνος: «Θα πάρουμε την αδειοδότηση»

bet365

Ο Πανιώνιος βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσία του στα play offs της Superleague και ο Τάσος Καραμάνος τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές των «κυανέρυθρων» θέλουν να ολοκληρώσουν τον άθλο και να γράψουν το όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την αναμέτρηση και την ισοπαλία στα Γιάννινα: «Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Καταφέραμε και κλέψαμε τον βαθμό της ισοπαλίας και θα μπορούσαμε ακόμα και να νικήσουμε στο τέλος. Μία σημαντική ισοπαλία και πλέον νομίζω ότι απέχουμε μία νίκη από τα πλέι οφ».

Για την φάση που έχασε στις καθυστερήσεις:«Προσπάθησα να κοντρολάρω την μπάλα και να κάνω το πλασέ για το γκολ. Αξίζουν τα συγχαρητήρια και στον Περιστερίδη για την επέμβαση του».

Για την παρουσία του Πανιωνίου στα play offs: «Κακά τα ψέμματα όλη η κατάσταση είναι στα χέρια μας. Έχουμε μία διαφορά έξι βαθμών. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Στη Νέα Σμύρνη έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σαν ομάδα. Δεν θεωρώ ότι όλες οι άλλες ομάδες θα πετύχουν το απόλυτο στα άλλα ματς. Πλέον απέχουμε τρία παιχνίδια από το να πετύχουμε έναν άθλο για τον Πανιώνιο και να γράψουμε το όνομα μας στην ιστορία του συλλόγου».

Για τη σημασία του βαθμού στα Γιάννενα: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ καθοριστικό παιχνίδι και ο βαθμός αυτός στα Γιάννινα. Πάντα μία ήττα σε ρίχνει. Θα μπορούσαμε να παίρναμε και τη νίκη σήμερα και να τελειώναμε την υπόθεση πεντάδα Όμως και η ισοπαλία ήταν πάρα πολύ σημαντική. Μακάρι να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι παρέα με τον κόσμο μας».

Για την αδειοδότηση των «κυανέρυθρων»: «Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα πάρουμε την αδειοδότηση. Ευελπιστούμε ότι έτσι θα γίνει κιόλας και θα πάρουμε την άδεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα