Υπάρχει ζωή και μετά τον ΠΑΟΚ για τον Αρνεσεν…

Υπάρχει ζωή και μετά τον ΠΑΟΚ για τον Αρνεσεν…

bet365

Απαλλαγμένος από την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ εδώ και περίπου τρεις εβδομάδες ο Φρανκ Αρνεσεν πηγαινοέρχεται Αϊντχόφεν – Κοπεγχάγη…

Η ζωή συνεχίζεται για τον Δανό πρώην αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, που στην τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους της ομάδας, ότι είναι έτοιμος να μελετήσει κάθε πρόταση, αλλά δεν πρόκειται να πάρει κάποια βιαστική απόφαση.

Το νέο συμβόλαιο με το Kanal 5 προσφέρει στον Άρνεσεν τη δυνατότητα να παραμένει στο προσκήνιο, αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για να σχολιάσει τους φιλικούς αγώνες της Δανίας με Ισλανδία (24/3) και Σκοτία (29/3), ενώ το βράδυ της Δευτέρας ήταν ένας από τους καλεσμένους της δανέζικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας στη δεξίωση με τιμώμενο πρόσωπο τον Μόρτεν Όλσεν.

Οι Δανοί έδιωξαν, μετά από 15 χρόνια, τον Όλσεν από τον πάγκο της εθνικής ομάδας, λόγω του αποκλεισμού από το Euro 2016, αλλά με μια εντελώς διαφορετική ποδοσφαιρική φιλοσοφία και κουλτούρα αποφάσισαν να διοργανώσουν προς τιμήν του μια αποχαιρετιστήρια δεξίωση.

Στην Κοπεγχάγη βρέθηκαν όλοι οι διάσημοι Δανοί ποδοσφαιριστές, που με τον έναν ή άλλον τρόπο συνεργάστηκαν με τον Μόρτεν Όλσεν. Ήταν εκεί ο Μίκαελ Λάουντρουπ και φυσικά ο Φρανκ Άρνεσεν, με τον οποίο από το 1980 υπήρξαν συμπαίκτες στην εθνική ομάδα.

«Οι ποδοσφαιρόφιλοι της Δανίας θα πρέπει να είναι ευγνώμονες που η εθνική ομάδα είχε στον πάγκο της τον Μόρτεν Όλσεν για δεκαπέντε χρόνια», είπε ο Άρνεσεν και αποθέωσε τον πρώην συμπαίκτη του.

«Για μένα, ο Μόρτεν Όλσεν είναι η μεγαλύτερη προσωπικότητα στο δανέζικο ποδόσφαιρο! Μιλάμε για κάποιον που την είχε στην κορυφή και σήμαινε τόσα πολλά για το ποδόσφαιρο της Δανίας», πρόσθεσε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

 

Τελευταία Νέα