Μανιάτης: «Δεν ξέρω ακόμα για το καλοκαίρι»

Μανιάτης: «Δεν ξέρω ακόμα για το καλοκαίρι»

Ο Γιάννης Μανιάτης σε τηλεοπτικές του δηλώσεις άφησε τα πάντα ανοιχτά για το καλοκαίρι, τονίζοντας πως δεν έχει μιλήσει ακόμα με την Σταντάρ Λιέγης.

Μανιάτης: «Δεν ξέρω ακόμα για το καλοκαίρι»
Ο Μανιάτης τόνισε στη NOVA: «Από την πρώτη μέρα έχω συναντήσει μία πολύ καλή ομάδα. Όλοι με έχουν υποδεχθεί πολύ θερμά. Το ποδόσφαιρο στο Βέλγιο είναι διαφορετικό, υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και πολλά ταλέντα. Είναι αμφίρροπο το πρωτάθλημα. 
 
Ήταν πολύ σημαντικό για μένα να κατακτήσω έναν τίτλο εκτός Ελλάδας και πλέον ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο γιατί εδώ το ποδόσφαιρο είναι γιορτή για τον κόσμο. Το παιχνίδι (σ.σ. τελικός Βελγίου) ήταν πολύ δύσκολο αλλά ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια. Απειληθήκαμε ελάχιστα αλλά η Μπριζ ήταν και λίγο τυχερή. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλο το ματς και όταν ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες τότε τα καταφέραμε. 
 
Αξίζαμε να πάρουμε αυτό το τρόπαιο γιατί το θέλαμε πολύ. Δεν μπήκαμε στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική, οπότε τελευταίο μας χαρτί ήταν ο τελικός γιατί η ομάδα θα πάει στο γκρουπ του Γιουρόπα Λιγκ και όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ σκληρά. Η διοίκηση ήταν δίπλα μας, τα καταφέραμε και δείξαμε πόσο πολύ το θέλαμε. 
 
Βρισκόμαστε με όλα τα παιδιά στις Βρυξέλλες μία φορά την εβδομάδα. Έχει ανοίξει η βελγική αγορά για τους Έλληνες και πάνε πολύ καλά στις ομάδες τους και στο μέλλον θα έρθουν πιστεύω ακόμα περισσότεροι. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, γρήγορο, απαιτητικό και γι’ αυτό κάθε χρόνο πολλοί παίκτες παίρνουν μεταγραφές για τα μεγάλα πρωταθλήματα. 
 
Μου έχει λείψει πολύ η Εθνική. Θέλω να επιστρέψω για αυτό θέλω να βρω τον καλό μου εαυτό και ελπίζω στις επόμενες κλήσεις να είμαι μέσα. Έχω ζήσει μεγάλες στιγμές και θέλω να τις ξαναζήσω. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. 
 
Με τιμά αυτό που είπε ο προπονητής μου. Δεν είχα παιχνίδια στα πόδια μου για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα. Εγώ ήρθα εδώ για να πάρω παιχνίδια και θέλω να συνεχίσω έτσι. Το καλοκαίρι θα επιστρέψω στην προετοιμασία γιατί ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που με έχει αναδείξει και ελπίζω να είμαι δυνατός για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. 
 
Κανείς δεν ξέρει για το καλοκαίρι. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την Σταντάρ. Εγώ ανήκω στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι θα δούμε τι θα συμβεί. Κάθε Έλληνας θέλει να παίζει εκτός Ελλάδας. Ο ρυθμός που έχει κάθε ματς εδώ είναι πολύ δυνατός και ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. 
 
Εδώ με σέβονται πολύ. Προσπαθώ να βοηθώ και τους νεότερους παίκτες γιατί υπάρχει μεγάλο ταλέντο στην ομάδα και πολλοί από τους συμπαίκτες μου θα κάνουν μεγάλη καριέρα. Ο Βίκτορ Βαλντές είναι μια τεράστια προσωπικότητα, αγαπάει πολύ την Ελλάδα και είναι από τους ανθρώπους που μαθαίνεις κάθε μέρα».

Best of internet