Διάστρεμμα ο Σιόντης, καμία ανησυχία για Μαλόν

Διάστρεμμα ο Σιόντης, καμία ανησυχία για Μαλόν

Νίκος Τσιώκος
Διάστρεμμα ο Σιόντης, καμία ανησυχία για Μαλόν

bet365

Διάστρεμμα υπέστη ο Σιόντης και θα μείνει εκτός σίγουρα για μία εβδομάδα. Καμία ανησυχία στη Βέροια για Μαλόν, που δεν έχει κάτι το σοβαρό.

Στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι Στέφανος Σιόντης και Ιβάν Μαλόν, μετά τους τραυματισμούς τους στο ματς με τον Πλατανιά. Τα αποτελέσματα αυτών έδειξαν διάστρεμμα για τον πρώτο και ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό ο δεύτερος.

Έτσι, ο 28χρονος αμυντικός χαφ θα μείνει εκτός δράσης σίγουρα για μία εβδομάδα, ενώ έτσι κι αλλιώς θα έχανε το ματς με τον Παναθηναϊκό, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. Το ευχάριστο για τον ίδιο είναι ότι μετά υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος και πιθανότατα θα προλάβει το παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τη Σκόντα Ξάνθη.

Όσον αφορά τον Μαλόν, όλα δείχνουν ότι θα είναι κανονικά στη διάθεση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για την προσεχή αναμέτρηση της Λεωφόρου. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι στη λίστα με τους τραυματίες βρίσκονται οι Μπατιόν, Κόλα, Ετζενγκέλε, Νάστος, Βεργώνης, Καντιμοίρης και Πούγγουρας.

Τέλος, για τη Δευτέρα (21/3) και την Τρίτη (22/3) υπάρχει ρεπό, με τους ποδοσφαιριστές της «βασίλισσας του Βορρά» να έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες για να ξεκινήσουν από την Τετάρτη (23/3) την προετοιμασία τους ενόψει του αγώνα με τους «πράσινους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα