Αρνητικός για επιστροφή στο ποδόσφαιρο ο Πηλαδάκης

Δημήτρης Τομαράς
Αρνητικός για επιστροφή στο ποδόσφαιρο ο Πηλαδάκης

bet365

Ο Κώστας Πηλαδάκης έχει απορρίψει τουλάχιστον τρεις κρούσεις για να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και δεν έχει την πρόθεση να εμπλακεί ξανά με τον χώρο αυτόν.
Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ και πρώην πρόεδρος της Λίγκας δέχθηκε από τουλάχιστον 3 πλευρές πριν από 10 - 15 ημέρες κρούσεις για να επιστρέψει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Μία από τις προτάσεις που του έχουν γίνει είναι να σκεφθεί το ενδεχόμενο να αναλάβει πρόεδρος της Super League. Η απάντηση του Κώστα Πηλαδάκη - που αυτό το διάστημα είναι για δουλειές στην Αφρική - ήταν αρνητική. Και γενικότερα είναι εδώ και πολύ καιρό αρνητική παρότι είχε και άλλες... ενοχλήσεις.
Ξεκαθάρισε πως δεν έχει ούτε την διάθεση ούτε τον χρόνο να εμπλακεί ξανά με τον χώρο του ποδοσφαίρου. Επίσης πως δεν θα αλλάξει γνώμη παρά το όποιο... πρέσινγκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα