O Sokratis ξέσπασε για τον 17χρονο Παύλο!

O Sokratis ξέσπασε για τον 17χρονο Παύλο!

Δημήτρης Τομαράς
O Sokratis ξέσπασε για τον 17χρονο Παύλο!

bet365

Ο 17χρονος Παύλος έφυγε από την ζωή και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έκρυψε την οργή του για τις χρονοβόρες διαδικασίες.

Αναλυτικά το post του Παπασταθόπουλου για τον 17χρονο Παύλο Σωτηριάδη: «Είναι πολύ κρίμα να χάνεται μια ανθρώπινη ζωή για χρονοβόρες διαδικασίες. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα με ευαισθησία και τα χρήματα που χρειάζονταν για τον Παύλο συγκεντρώθηκαν γρήγορα. Ο χρόνος ήταν πολύτιμος και εξαντλήθηκε άσκοπα στερώντας το δικαίωμα στο παιδί να δώσει μια ακόμη μάχη για την ζωή του στην Αμερική. Εύχομαι να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που χάνεται τόσο άδικα. Θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του».

Λίγο νωρίτερα το Charity Idols που είχε οργανώσει την προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων είπε το δικό του αντίο στον Παύλο: «Καλό ταξίδι Παύλο. Δυστυχώς ο 17χρονος Παύλος Σωτηριάδης μας άφησε σήμερα τα ξημερώματα, μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές που συνεισφέραν με τις φανέλες τους, και να τους ενημερώσουμε ότι τα χρήματα πλέον θα δοθούν στην Ασπασία Μπόγρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα