Με στόχο την επιστροφή η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Με στόχο την επιστροφή η Καλλονή

bet365

Στην Καλλονή έχουν στόχο να παραμείνουν ένα υγιές σωματείο σε οικονομικό επίπεδο και να επιστρέψουν σύντομα και πάλι στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, η Καλλονή υποβιβάστηκε και μαθηματικά στη Football League, μετά από τρεις σερί σεζόν στη Σούπερ Λίγκα. Έτσι, στον σύλλογο της Μυτιλήνης απλά θέλουν να ολοκληρώσουν τη φετινή με αξιοπρεπείς εμφανίσεις και όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια.

Ωστόσο, είναι κάτι που περίμεναν, αφού άπαντες προετοίμαζαν τον εαυτό τους για το εν λόγω ενδεχόμενο από ένα σημείο του δεύτερου γύρου και μετά, αν και δεν κρύβουν τη στεναχώρια τους για ό,τι συνέβη, όπως είναι λογικό. Όσον αφορά την επόμενη μέρα, τονίζουν ότι στόχος τώρα είναι να παραμείνουν ένα υγιές σωματείο σε οικονομικό επίπεδο και όχι να διαλύσουν την ομάδα και να την οδηγήσουν στη Γ' Εθνική, ώστε να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν και πιο δυνατοί στα... μεγάλα σαλόνια.

Βέβαια, οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ θα έχουν πολλή δουλειά να κάνουν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς θα γίνει επαναπροσδιορισμός στα συμβόλαια, ενώ είναι πολλά αυτά που λήγουν, με πρώτο όλων του Μανούσου, ο οποίος αποκάλυψε ότι δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Λέσβου.

Πάντως, επιθυμία τους είναι να διατηρηθεί ένας κορμός παικτών, προκειμένου να μην υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Από εκεί και πέρα, στέκονται και στο καλό κλίμα και στην συγκρότηση που υπάρχει στην ομάδα, κάτι στο οποίο έχει βοηθήσει και η έλευση του Νίκου Καραγεωργίου, που αποτελεί ερωτηματικό αν θα μείνει ή όχι στον πάγκο της Καλλονής.

Άλλωστε, ο Έλληνας τεχνικός έχει εμπειρία στους πάγκους σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία και οι άνθρωποι του συλλόγου θα μπορούσαν να... ποντάρουν πάνω του για να «χτίσει» την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου και να την οδηγήσει ξανά στη Σούπερ Λίγκα.

Επιστροφή σήμερα, προπονήσεις από αύριο

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, η αποστολή επιστρέφει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη και έτσι υπάρχει ρεπό, με όλους να έχουν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν, με την προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ να ξεκινάει από την Τρίτη (22/3). Τέλος, σε αυτό αναμένεται να επιστρέψει ο Αναστασιάδης, που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός είναι οι τραυματίες Βαλιός, Ελλακόπουλος, Νομπρέγκα, Χιντασέλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα