Επιστολή του Μπουφόν προς την εστία του!

Επιστολή του Μπουφόν προς την εστία του!

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν συνεχίζει να εκπλήσσει, γράφοντας μια επική επιστολή προς... τα δοκάρια που υπερασπίζεται τόσα χρόνια!

Επιστολή του Μπουφόν προς την εστία του!

Ο legend της Γιουβέντους έγραψε νέο ρεκόρ με τα 973 λεπτά που κράτησε ανέπαφη την εστία του και έδειξε πόσο τεράστιος είναι και εκτός γηπέδου, ευχαριστώντας όλους τους συμπαίκτες του. Ακολούθησε ένα ακόμα εκπληκτικό γράμμα, με αποδέκτη αυτή τη φορά την εστία του!

«Ήμουν 12 ετών όταν σου γύρισα την πλάτη, αρνούμενος το παρελθόν μου για να σου εγγυηθώ ένα ασφαλές μέλλον.  Πήγα με την καρδιά μου.  Πήγα με το ένστικτό μου. 

Όμως την μέρα που σταμάτησα να σε κοιτάζω στο πρόσωπο, ήταν επίσης η μέρα που άρχισα να σε αγαπώ.  Να σε προστατεύω.  Να είμαι η πρώτη και η τελευταία γραμμή άμυνας. 

Υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι θα κάνω τα πάντα για να μη δω το πρόσωπό σου ξανά. Ή να το κάνω όσο το δυνατόν λιγότερο. Ήταν οδυνηρή κάθε φορά που το έκανα, να γυρνάω και να συνειδητοποιώ ότι σε απογοήτευσα. Ξανά και ξανά. 

Είμαστε πάντα αντίθετα αλλά πάντα αλληλοσυμπληρωνόμαστε, όπως ο ήλιος και το φεγγάρι. Αναγκασμένοι να ζούμε δίπλα δίπλα, χωρίς να είμαστε σε θέση να αγγιζόμαστε. Συμπαίκτες στη ζωή, μια ζωή όπου στερούμαστε κάθε επαφή. 

Περισσότερα από 25 χρόνια πριν, έδωσα τον όρκο μου: ορκίστηκα να σε προστατεύω. Να σε προσέχω. Να είμαι ασπίδα απέναντι στους εχθρούς. Σκέφτομαι πάντα την ευημερία σου, βάζοντας της σε πρώτο πλάνο, περισσότερο ακόμα και από το δική μου. 

Ήμουν 12 όταν γύρισα την πλάτη στην εστία μου. Και θα συνεχίσω να το κάνω όσο τα πόδια, το κεφάλι και η καρδιά μου το επιτρέπει». 

Best of internet