«Τρέχουν» για την αδειοδότηση στον Ηρακλή

«Τρέχουν» για την αδειοδότηση στον Ηρακλή

«Τρέχουν» για την αδειοδότηση στον Ηρακλή

bet365

Στην Μίκρα, καθημερινά ασχολούνται με το θέμα της αδειοδότησης και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν προκειμένου το σωματείο να εξασφαλίσει την άδεια για την νέα χρονιά.

Στον Ηρακλή, από τις αρχές του μήνα προετοιμάζονται για τον φάκελο που θα καταθέσουν στην ΕΠΟ για να πάρουν αδειοδότηση για την νέα χρονιά.

Στη
Μίκρα υπάρχει μια έντονη κινητικότητα προκειμένου μέχρι τις 4 Απριλίου να έχουν τακτοποιηθεί όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την αρμόδια επιτροπή προκειμένου να μάθουν ποιες υποθέσεις θα πρέπει να διευθετήσουν.

Σε αυτό το πλαίσιο θα πρέπει να αποπληρωθούν ορισμένες οφειλές που υπάρχουν στην ομάδα και είναι πριμ από την περσινή χρονιά. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης είχε μια συνομιλία με τους παίκτες όπου τους ενημέρωσε για το πότε θα λάβουν τα οφειλόμενα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα