Διήμερο ξεκούρασης σε Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Διήμερο ξεκούρασης σε Ολυμπιακό

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα χορήγησε δύο ημέρες ρεπό στην ομάδα του Ολυμπιακού καθώς εκτός των άλλων υπάρχουν και τα ματς των Εθνικών και οι διεθνείς είναι ήδη εκτός.
Η Super League διακόπτεται λόγω των διεθνών υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και ο προπονητής του Ολυμπιακού αποφάσισε να δώσει νέο διήμερο ρεπό στους παίκτες του, μετά το προηγούμενο στις αρχές της περασμένης εβδομάδας. Έτσι και αλλιώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν αρκετούς διεθνείς στις τάξεις τους. Εκτός αυτού το επόμενο ματς τους θα γίνει την μεθεπόμενη Κυριακή (3 / 4, 19:00) κόντρα στον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη την προσεχή Τετάρτη στις 10:30 το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα