«Εξετάζει Ταμέζ ο Παναθηναϊκός»

«Εξετάζει Ταμέζ ο Παναθηναϊκός»

Νίκος Αθανασίου
«Εξετάζει Ταμέζ ο Παναθηναϊκός»

bet365

Στα... ραντάρ του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Αντριέν Ταμέζ της Βαλενσιέν σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα. Ποιος είναι ο 22χρονος μέσος.

Ο Παναθηναϊκός δεδομένα θα ενισχύσει την μεσαία του γραμμή στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και το πρώτο όνομα που βλέπει το... φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Αντριέν Ταμέζ! Ο 22χρονος Γάλλος μέσος με καταγωγή από το Καμερούν αγωνίζεται στην Βαλενσιέν και έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την ακαδημίες της Λοριάν. Σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, το «τριφύλλι» παρακολουθεί την περίπτωση του νεαρού άσου, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018. Φέτος αγωνίζεται στην Ligue 2 και είναι βασικός ενώ έχει συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων των «τρικολόρ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα