Κανονικά στην Εθνική ο Καπίνο

Κανονικά στην Εθνική ο Καπίνο

bet365

Ο Στέφανος Καπίνο έχει υποστεί ελαφρύ αιμάτωμα, γεγονός που δεν του απαγορεύει τη συμμετοχή του στην Εθνική. Εξαρχής ο τραυματισμός του βέβαια δεν φαινόταν σοβαρός.

Ευχάριστα είναι τα νέα από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Στέφανος Καπίνο. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά τα νέα είναι καθησυχαστικά.

Εξαρχής δεν φαινόταν να έχει σοβαρό, κάτι που επιβεβαιώθηκε. Συγκεκριμένα τα απτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί απλά ένα ελαφρύ αιμάτωμα στον έσω πλατύ του δεξιού μηρού. Δηλαδή έχει υποστεί μια κάκωση που προήλθε άπο άμεση πλήξη, πάνω στην ρoή τoυ αγώνα.

Θα πετύχει την πρώτη του νίκη ο Σκίμπε ως τεχνικός της Εθνικής; Σε απόδοση 2.10 στην Interwetten η νίκη της Ελλάδας κόντρα στο Μαυροβούνιο.

Αυτό σημαίνει ότι θα δεν... απαγορεύεται η συμμετοχή του στην Εθνική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα