Πογιέτ: «Δεν ήξερα ποιοι είστε»

Πογιέτ: «Δεν ήξερα ποιοι είστε»

Γιώργος Τσακίρης
Πογιέτ: «Δεν ήξερα ποιοι είστε»

bet365

Όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ στους παίκτες της ΑΕΚ με την ολοκλήρωση του ματς στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Η γλώσσα του σώματος συνηθίζει να λέει πάρα πολλά και χθες όσον αφορά τον Γκουστάβο Πογιέτ όσοι τον παρατήρησαν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά κυρίως στα... σπριντ που έκανε κατά την ολοκλήρωση των δύο 45λεπτων για να βρεθεί στα αποδυτήρια θα καταλάβαινε εύκολα ότι ήταν το λιγότερο εξοργισμένος. Ο λόγος προφανής. Η εικόνα και η απόδοση των κιτρινόμαυρων στην διάρκεια του αγώνα απέναντι στον Παναιτωλικό όπου η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0.

Γκάζια στο ημίχρονο,γκάζια και στο φινάλε του αγώνα από τον Ουρουγουανό τεχνικό ο οποίος μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του εξέφρασε την απογοήτευσή του. «Είναι σαν να μην σας ξέρω, σαν να μην ήξερα ποιοι είστε. Πραγματικά ήταν σαν να σας βλέπω για πρώτη φορά όλους, δεν αναγνώριζα αυτό που έβλεπα», ήταν η εισαγωγή του Πογιέτ στην ομιλία του για να συνεχίσει:

Θα παραμένουν αήττητοι οι «κυανέρυθροι» εκτός έδρας, ή ο ΠΑΣ συνεχίσει το νικηφόρο σερί; Παίξε ένα στοίχημα στη μονομαχία ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος και αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου. Κάνε κατάθεση τώρα και μέσω Paysafe!

«Κάναμε μόνο λάθη, τίποτα από όσα είχαμε πει. Λάθη όλοι και παντού. Πρέπει όλοι να συνέλθετε, δεν είναι εικόνα αυτή πρώτη φορά σας είδα τόσο απείθαρχους εκτός τακτικής και είχατε γυρίσει πίσω χωρίς λόγο ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα, γυρίσατε όχι μόνο χωρίς λόγο, αλλά κυρίως χωρίς εντολή. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Πρέπει να το κοιτάξουμε και να το λύσουμε. Πως προκύπτει αυτό;», αναρωτήθηκε ο Ουρουγουανός τεχνικός που έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση και ολοκλήρωσε την ομιλία του εκνευρισμένος σε αυτό το σημείο μην θέλοντας να το συνεχίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα