Κοντράρει τον καρκίνο... λόγω της Λέστερ!

Gazzetta team
Κοντράρει τον καρκίνο... λόγω της Λέστερ!

bet365

Τρομερά πράγματα με τη φετινή, θεότρελη πορεία της Λέστερ στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού η χαρά έπειτα από κάθε επιτυχία, κάνει έναν οπαδό της να ... κατακτά νίκες απέναντι στον καρκίνο κι ας βρίσκεται στο τελικό στάδιο...

Τον περασμένο Μάρτιο, ενημερώθηκε ότι είχε ακόμα τέσσερις εβδομάδες ζωής...

Ο Τόνι Σκέφινγκτον από την Αυστραλία, είναι ακόμα εν ζωή και απολαμβάνει όσα βλέπει από τις «αλεπούδες» τη φετινή σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα!

«Βλέποντας πέρυσι την ομάδα να μένει ζωντανή και ν' αντιστέκεται στον υποβιβασμό, αλλά και φέτος να κυνηγάει τον τίτλο, με κάνει να θέλω να παλεύω κι εγώ συνεχώς για να βγω νικητής.

Μόλις έμαθα πέρυσι ότι είχα ακόμα τέσσερις εβδομάδες ζωής, είδα την ομάδα να αναθαρρεί και να παλεύει και πάλεψα κι εγώ. Είναι θετικό να έχεις κάτι το οποίο σου δίνει θάρρος και να επικεντρώνεσαι σε αυτό. Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρω να δω τη σεζόν μέχρι το τέλος» είπε ο 51χρονος, Τόνι!

Η σύζυγός του, εμφανίστηκε ακόμα πιο σίγουρη, λέγοντας πως: «Η Λέστερ τον κρατάει ζωντανό»!

Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο Αυστραλός οπαδός των «αλεπούδων» δεν είναι πολύ καλά, βρίσκεται στο νοσοκομείο, όμως πήρε εκ νέου δύναμη από το δώρο που του έκανε ο αγγλικός σύλλογος και την αποστολή ενός αναμνηστικού, υπογεγραμμένου απ' όλους τους ποδοσφαιριστές που φέτος πρωταγωνιστούν στην Πρέμιερ Λιγκ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα