ΠΑΟΚ: Τρεις χάνουν την εθνική και μένουν Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Τρεις χάνουν την εθνική και μένουν Θεσσαλονίκη

bet365

Ο Γιάννης Μυστακίδης, μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με την Καλλονή, χάνει την εθνική ομάδα, όπως και οι Αντόνις, Τσίμιροτ.

Ο ΠΑΟΚ μετράει δώδεκα κλήσεις ποδοσφαιριστών σε εθνικές ομάδες, αλλά τρεις εξ αυτών θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη, λόγω τραυματισμών.

Ο Γιάννης Μυστακίδης είναι ο πιο άτυχος από τους τρεις, καθώς τραυματίστηκε στον αγώνα με την Καλλονή και θα μείνει εκτός της εθνικής ελπίδων.

Ο Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός είναι αισιόδοξος, ότι πρόλαβε τα χειρότερα, αλλά σήμερα αναμένεται να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού (θλάση) και το ακριβές διάστημα απουσίας από την ενεργό δράση.

Οι τραυματισμοί στερούν την παρουσία τους στις εθνικές ομάδες της Αυστραλίας και της Βοσνίας για τους Αντόνις και Τσίμιροτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα