Eνδιαφέρον και από Γουέστ Χαμ για Μας

Eνδιαφέρον και από Γουέστ Χαμ για Μας

Gazzetta team
Eνδιαφέρον και από Γουέστ Χαμ για Μας

bet365

Ο αριστερός μπακ της Σαν Λορέντζο Εμάνουελ Μας φαίνεται πως βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ωστόσο στο παιχνίδι της διεκδίκησης του δείχνει να έχει μπει και η Γουέστ Χαμ.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Αργεντινού Εμάνουελ Μας για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας του ενόψει καλοκαιριού, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται πως έχουν ισχυρό ανταγωνισμό στη «μάχη» για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τη «Goal», τον 27χρονο Αργεντινό, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, διεκδικεί και η Γουέστ Χαμ, καθώς ο τεχνικός των «Σφυριών», Σλάβεν Μπίλιτς, εμφανίζεται να έχει στη λίστα του τον Μας από την περίοδο που βρισκόταν στην Μπεσίκτας, ενώ δημοσιεύματα από την Αργεντινή εμφανίζουν και τον τουρκικό σύλλογο να εξετάζει τον αριστερό μπακ της Σαν Λορέντζο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα