Πριν από τα play offs η συζήτηση με Ουντινέζε για Εβαντζελίστα

Πριν από τα play offs η συζήτηση με Ουντινέζε για Εβαντζελίστα

Πριν από τα play offs η συζήτηση με Ουντινέζε για Εβαντζελίστα

Οι εμφανίσεις του Εβαντζελίστα έχουν προκαλέσει ικανοποίηση στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού και οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκινήσουν τις συζητήσεις με την Ουντινέζε για την ανανέωση του δανεισμού του πριν από την έναρξη των play-offs.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε για τον Λούκας Εβαντζελίστα αφορά αρχικά εξάμηνο δανεισμό, ο οποίος όμως υπάρχει η δυνατότητα να επεκταθεί για ακόμα ένα χρόνο, έπειτα από συμφωνία των τριών πλευρών μέχρι τις 30 Μαΐου.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Βραζιλιάνου έχουν προκαλέσει ικανοποίηση στις τάξεις των «πρασίνων» και έτσι, σύμφωνα με τη «Goal», η πλευρά του «Τριφυλλιού» αναμένεται να ξεκινήσει τις επαφές με τους Ιταλούς αρκετά νωρίτερα από την τελική ημερομηνία που έχει συμφωνηθεί.

Συγκεκριμένα, στον Παναθηναϊκό έχοντας πρόσφατη και την εμπειρία του... σίριαλ των διαπραγματεύσεων του Γενάρη για τον Βραζιλιάνο, αλλά και την θετική εισήγηση του Στραματσόνι που υπολογίζει πολύ στις δυνατότητές του, σκοπεύουν να ανοίξουν των κύκλο των συζητήσεων αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κανονική περιόδου της Super League.

Best of internet