Βιγιαφάνιες: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Βιγιαφάνιες: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

Gazzetta team
Βιγιαφάνιες: «Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε»

bet365

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για τη νέα του ομάδα, τις νέες του εμπειρίες αλλά και τους στόχους που έχει με τον Παναθηναϊκό.

Οσο περνάει ο καιρός τόσο δείχνει να προσαρμόζεται στον Παναθηναϊκό. Ο λόγος για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μετά τη νίκη επί του Ηρακλή.

«Ξέραμε ότι δεν είχαμε καλά αποτελέσματα. Αυτό που είχαμε να κάνουμε ήταν να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, πήραμε το θετικό αποτέλεσμα και δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Χρειάστηκα 2-3 παιχνίδια για να προσαρμοστώ, αλλά τώρα ξέρω που βρίσκομαι και τι πρέπει να κάνω. Καταλαβαίνω τι θέλει από εμένα ο προπονητής μου και τι πρέπει να κάνω μέσα στο γήπεδο και πιστεύω πως θα τα πάμε καλύτερα».

Για στόχους από εδώ και πέρα:
«Να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται το πρωτάθλημα και θα δούμε του χρόνου. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα, μια ιστορική ομάδα και στόχος είναι να τα καταφέρουμε όσο το δυνατό καλύτερα στο μέλλον».

Για το αν είναι ο Παναθηναϊκός το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμένα. Στην Αργεντινή έπαιζα στην Ιντεπεντιέντε που είναι μια μεγάλη ομάδα, και είναι ιδιαίτερη χαρά που ήρθα σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, με μεγάλο βεληνεκές για να συνεχίσω την καριέρα μου».

Για τις ήττες στα ντέρμπι:
«Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, παίζει και ο αντίπαλος. Με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία. Στο ματς με την ΑΕΚ θα τα κατάφερνε αυτός που θα έβαζε ένα γκολ ενώ με τον Ολυμπιακό παίξαμε καλά αλλά δεχθήκαμε τα γκολ στα τελευταία λεπτά».

Για τον Λέτο:
«Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαστε φίλοι με τον Σέμπα. Είναι χαρά μου που είναι κι εκείνος Αργεντινός. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι φίλος και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Είμαστε όλοι καλά μεταξύ μας».

Για το αν θέλει να κατακτήσει τίτλους:
«Θα ήθελα πάρα πολύ, και προσωπικά θα ήθελα να βελτιωθώ για να αναπτυχθώ μέσα στο παιχνίδι και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα