Τα ρεκόρ και τα χαμένα πέναλτι του Ρονάλντο! (vid)

Τα ρεκόρ και τα χαμένα πέναλτι του Ρονάλντο! (vid)

Gazzetta team
Τα ρεκόρ και τα χαμένα πέναλτι του Ρονάλντο! (vid)

bet365

Το ματς με τη Σεβίλλη ήταν... σημαδιακό για τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Δείτε τα ρεκόρ του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θεωρείται μηχανή των γκολ. Δικαίως λοιπόν είναι εκείνος που στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα. Απέναντι στη Σεβίλλη όμως αστόχησε για τρίτη φορά σε 11 προσπάθειες φέτος. Είναι η πρώτη του σεζόν που χάνει τρία πέναλτι σε μία σεζόν. Έχει ενδιαφέρον πάντως το ότι ο μοναδικός που έχει χάσει περισσότερα από αυτόν στη φετινή Λα Λίγκα είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έχει αστοχήσει 4 φορές!

Παρόλα αυτά, συνέχισε την παράδοση και σκόραρε απέναντι στην... αγαπημένη του Σεβίλλη! Σε 15 ματς μετράει 22 γκολ και 5 χατ-τρικ με αντίπαλο τους Ανδαλουσιανούς, οι οποίοι... του ανοίγουν την όρεξη!

Το τέρμα που πέτυχε ήταν το 41ο φετινό. Αυτό σημαίνει ότι για έκτη σερί σεζόν έχει 40+ τέρματα! Στις τελευταίες 22 εμφανίσεις του έχει βρει 28 φορές δίχτυα και πλέον με το γκολ αυτό έφτασε τα 253 και τον Τέλμο Θάρα στη δεύτερη θέση των all time scorer της Πριμέρα. Πρώτος είναι ο Μέσι με 307.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα