Λέοβατς: «Η αλλαγή οφείλεται και στο σύστημα»

Λέοβατς: «Η αλλαγή οφείλεται και στο σύστημα»

Λέοβατς: «Η αλλαγή οφείλεται και στο σύστημα»

bet365

Ο Μαρίν Λέοβατς τόνισε πως η αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ οφείλεται και στο σύστημα, καθώς και ότι έχει λείψει η σταθερότητα από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Τους λόγους της αλλαγής της εικόνας του ΠΑΟΚ εξήγησε ο Μαρίν Λέοβατς μιλώντας στην κάμερα της Nova. Ο Κροάτης αριστερός μπακ τόνισε πως αυτό οφείλεται και στο σύστημα, καθώς και ότι τη φετινή σεζόν έχει λείψει η σταθερότητα από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη: «Θεωρώ ότι αυτή η δεύτερη συνεχόμενη νίκη θα μας βοηθήσει στο ψυχολογικό κομμάτι. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ίσως ένας από τους λόγους που οφείλεται αυτή η αλλαγή, είναι το σύστημα. Μπορούμε να παίξουμε πιο εύκολα έτσι. Ειδικά στη δική μου θέση, που έχω μπροστά μου κι έναν επιθετικό. Ίσως αυτός είναι ένας λόγος που έχει υπάρξει μια διαφορά στην απόδοση. Ο καθένας δίνει το 100%, αυτό μπορεί να το καταλάβει και ο κόσμος. Πιστεύουμε στον προπονητή, στις αλλαγές που έχει κάνει και αυτός είναι ο λόγος που παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί».

Για την αλλαγή των ανθρώπων στο προπονητικό επιτελείο που τον επέλεξε να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Ο προπονητής και οι συνεργάτες του που με ήθελαν στον ΠΑΟΚ έφυγαν. Αυτό δεν αλλάζει κάτι για μένα. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Το ίδιο έκανα και πριν, το ίδιο έκανα και τώρα και σήμερα νομίζω ότι τα πήγα αρκετά καλά».

Για το αν υπάρχει αρκετός χρόνος για να βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ: «Θεωρώ ότι σε αυτή τη σεζόν μας έχει λείψει η σταθερότητα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν κάναμε 2-3 συνεχόμενα καλά παιχνίδια. Στα δύο τελευταία πήγαμε αρκετά καλά και αυτό θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά. Πιστεύω ότι στα πλέι οφ μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση».

Για τη διακοπή που ακολουθεί και τις απουσίες των διεθνών: «Πρώτα από όλα είναι καλό για την ομάδα που έχει τόσους πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Δείχνει ότι κάτι κάνουμε καλά και η ομάδα έχει παίκτες με αξία. Όσοι μείνουμε εδώ, αυτό το διάστημα θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε λίγο και να προπονηθούμε καλύτερα για τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα