Θεοδωρίδης για Σίλβα, Κύπελλο, Καλογερόπουλο και επεισόδια σε Λευκάδα

ΕΞΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Θεοδωρίδης για Σίλβα, Κύπελλο, Καλογερόπουλο και επεισόδια σε Λευκάδα

Θεοδωρίδης για Σίλβα, Κύπελλο, Καλογερόπουλο και επεισόδια σε Λευκάδα

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τοποθετήθηκε για την παραμονή Σίλβα, τον Καλογερόπουλο, το θέμα του Κυπέλλου αλλά και τα σοβαρά επεισόδια στην Λευκάδα.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης είπε στη NOVA: «Για εμάς δεν ήταν ένα παιχνίδι ρουτίνας, γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να τα δίνουμε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε πάρει το πρωτάθλημα από τον Νοέμβριο, 30 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους, 25 από τον Παναθηναϊκό και 23 από την ΑΕΚ. Καταλαβαίνεις τι τεράστια προσπάθεια γίνεται για να κρατήσουμε αυτούς τους παίκτες για να μην αρχίσουμε τα μπάνια στη θάλασσα. Πρέπει να δοθεί οπωσδήποτε κίνητρο, αυτό που δικαιούμεθα, δηλαδή να παίξουμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Μαζί με τις άλλες δύο ομάδες, τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ το συντομότερο δυνατό. Κάνει κακό σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Εθνική ομάδα θα παίξει δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, θα διακοπούν όλοι οι αγώνες και θα αρχίσουμε ξανά μετά από 15 μέρες. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και δεν κινδυνέψαμε. Δεχτήκαμε στα τελευταία λεπτά ένα γκολ, αλλά είχαμε εξασφαλίσει τη νίκη. Για εμένα ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Και θα το λέω πάντα. Και ο Αστέρας και ο Ατρόμητος. Πραγματικά κάθε φορά βελτιώνονται. Οι άνθρωποι βάζουν λεφτά και κρατούν σε αυτό το επίπεδο την ομάδα τους. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Ίσως να καταφέρουν και αυτοί να συμμετάσχουν στους πέντε που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα. Αν δοθεί το πράσινο φως να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Κύπελλο Ευρώπης. Να τα βάλουν όλα αυτά στο μυαλό τους. 
 
Τώρα θέτω ένα τεράστιο θέμα. Από τα ξημερώματα μας είχαν πάρει τηλέφωνο από την Λευκάδα για τα τραγικά γεγονότα τα οποία συνέβησαν στη Λευκάδα. Θέλω να δω αυτοί οι 200 που περάσανε το γεφυράκι. Πήγανε και τα κάψανε όλα: διέλυσαν τους πάντες και τα πάντα. Θέλω να συγχαρώ αυτές τις ηρωίδες που κέρδισαν υπό αυτές τις συνθήκες αυτό το ματς. Θέλω να δω τι μέτρα θα ληφθούν από την Πολιτεία. Για όλα φταίει ο Ολυμπιακός; Εμείς χάνουμε 18 χρόνια από τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ και ποτέ δεν έχουμε βγει να μιλήσει. Έχουμε κάνει τέτοια πράγματα; Όταν χάνουμε ξέρουμε να χάνουμε. Αυτό είναι το ωραίο του Ολυμπιακού. Ξέρει και να κερδίζει και να χάνει. Εάν δεν το καταλάβουν αυτό θα έχουμε πολύ χειρότερα επεισόδια και πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα από την πολιτεία. Δεν μπορεί να περνούν ανάμεσα από τους αστυνομικούς και οι αστυνομικοί να μπορούν να συγκρατήσουν αυτά τα άτομα που πήγαν να κάψουν την αποστολή του Ολυμπιακού. Τα λέω αγανακτισμένος γιατί για τα πάντα φταίει ο Ολυμπιακός. Δεν ξέρω τι θα κάνουν και πως θα επέμβουν. Πρέπει να βρουν αυτούς τους ταραξίες γιατί θα συμβούν πολύ χειρότερα από αυτά που έγιναν χθες. Βγήκα έξω από το ποδόσφαιρο αλλά είμαι αγανακτισμένος. Περιμένω να δούμε την ευθιξία της Πολιτείας γιατί συνέχεια μόνο στον Ολυμπιακό συμβαίνουν τα επεισόδια. Δεν είδα σε καμία άλλη ομάδα να συμβεί το παραμικρό. Και πάντα διακόπτουν τους αγώνες, δεν αφήνουν τον Ολυμπιακό. Να πιάσουν αυτούς που διαλύουν και καταστρέφουν τα πάντα».
 
Μιλώντας στην ΕΡΤ και την εκπομπή της Αθλητικής Κυριακής είπε για:
 
Το ματς στην Τρίπολη και τον Αστέρα: Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Βρισκόμαστε πλέον 23 βαθμούς μακριά από την ΑΕΚ, 25 από τον Παναθηναϊκό και 30 από τον ΠΑΟΚ. Αν δεν ήταν ο Καλογερόπουλος θα τελειώναμε το πρωτάθλημα αήττητοι. Πλέον, πρέπει να κρατήσουμε σε εγρήγορση την ομάδα ενόψει του Κυπέλλου. Πιστεύω πως θα γίνει το Κύπελλο. Σήμερα ήταν λίγο... τεμπέλικη η ομάδα. Όταν κερδίζεις όλα ξεχνιούνται. Εμένα με ενδιαφέρουν οι τρεις βαθμοί. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία καλή ομάδα. Αδικούνται από τη βαθμολογική θέση τους.
 
Τα επεισόδια σε Λευκάδα: Θέλω να αναφερθώ σε αυτά τα αίσχη που συνέβησαν στην Λευκάδα. Πήγαν να πυρπολήσουν το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο Ολυμπιακός. Μας καίνε στο γήπεδο του ΠΑΟΚ συνέχεια. Την κάνει ο Ολυμπιακός τη βία; Ο Ολυμπιακός απέχει από αυτά. Οι άλλοι είναι χίλια χρόνια πίσω.
 
Τον Μάρκο Σίλβα: Κάθε χρόνο ο Ολυμπιακός θα γίνεται καλύτερος. Ο κ. Σίλβα θα μείνει. Αυτό είναι αδιαμφισβήτητο. Μην ανησυχείτε για τον Ολυμπιακό.

Best of internet