Σίλβα: «Ο Καπίνο δουλεύει και παίρνει ευκαιρίες» (vid)

Σίλβα: «Ο Καπίνο δουλεύει και παίρνει ευκαιρίες» (vid)

Σίλβα: «Ο Καπίνο δουλεύει και παίρνει ευκαιρίες» (vid)

Ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για την προσπάθεια και την δουλειά που κάνει ο Στέφανος Καπίνο και τις ευκαιρίες που παίρνει στον Ολυμπιακό.

Ο Σίλβα είπε μετά τον αγώνα για:
 
Τη νίκη επί του Αστέρα: Μένουν οι 3 βαθμοί και η νίκη. Δεν έμεινα ικανοποιημένος από την ποιότητα του παιχνιδιού μας. Δεν μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε. Θα το αναλύσουμε μεταξύ μας. Σήμερα αυτό που έμεινε είναι ένα καλό γκολ και οι 3 βαθμοί.
 
Το ότι ο Ερνάνι που έγινε ο 19ος παίκτης από το ρόστερ που σκόραρε: Είναι ικανοποιητικό γεγονός να έχουμε πολλούς που βάζουν γκολ. Κάποια ομάδα που θέλει να πετύχει τους στόχους της χρειάζεται πολλούς παίκτες να βάζουν γκολ. Είναι μια νίκη του συνόλου. Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχουμε την καλύτερη επίθεση και με διαφορά μάλιστα.
 
Τον τραυματισμό του Καπίνο: Ποτέ δεν είναι κάτι ευχάριστο. Πιστεύω πως δεν είναι σοβαρός, Θα περιμένουμε τους γιατρούς να μας ενημερώσουν.
 
Την χρησιμοποίηση του Καπίνο και εάν θεωρεί πως θα συνεχιστεί το Κύπελλο: Όχι, δεν έχει σχέση με το Κύπελλο. Ο Καπίνο αποτελεί μέρος της ομάδας. Δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα. Ως πρωταθλητής, έπρεπε να αγωνιστεί και στο πρωτάθλημα. Γι' αυτό δουλεύει και αυτός, γι' αυτό του δόθηκε αυτή η ευκαιρία και γι' αυτό θα του δοθούν και άλλες.

Συνέντευξη Τύπου Σίλβα (Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός) / Press Conf. (Asteras Tripolis - Olympiacos)

Best of internet