Ερνάνι: «Να τελειώσει καλά η χρονιά και θα το σκεφτώ...»

Δημήτρης Τομαράς
Ερνάνι: «Να τελειώσει καλά η χρονιά και θα το σκεφτώ...»

bet365

Ο Ερνάνι άφησε τα πάντα ανοιχτά σχετικά με την παραμονή του ή όχι στον Ολυμπιακό. Τι είπε για τα τέρματά του και τον Φορτούνη.

Ο Ερνάνι είπε στη NOVA για:

Το... ντεμπούτο στα γκολ στην Λίγκα: Ναι σίγουρα είμαι πολύ ικανοποιημένος. Πολύ χαρούμενος για τα γκολ. Το είχα κάνει στο Κύπελλο και τώρα το κάνω και στην Λίγκα. Τα αφιερώνω στην ομάδα.
Το έξτρα κίνητρό του να αποδείξει πράγματα: Ναι βεβαίως. Πραγματικά από την στιγμή που πήραμε και μαθηματικά τον τίτλο είναι σημαντικό να συνεχίσουμε με νίκες και είναι σπουδαίο που το καταφέρνουμε.
Το εάν θέλει να μείνει στην Ελλάδα: Η αλήθεια είναι πως πρώτα περιμένω να τελειώσει η χρονιά. Να πάνε όλα καλά και μετά θα αρχίσω να το σκέφτομαι. Θα το σκεφτώ μετά.
Την συνέχεια: Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει να δουλεύει καλά. Όπως κάνει και στην διάρκεια της χρονιάς. Θέλει να τελειώσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το πως ήρθε με μεγάλες περγαμηνές και το πως πήγε η σεζόν: Η αλήθεια είναι πως η χρονιά δεν ξεκίνησε με πολύ μεγάλες προσδοκίες και δεν πήγε όσο καλά περίμενα λόγω της δυσκολίας μου να προσαρμοστώ. Μετά όμως πήγε πιο καλά και ελπίζω να κλείσει καλά.
Το ότι χρειάζεται και τύχη στο ποδόσφαιρο: Πρέπει να συνδυάζεται η τύχη με την ποιότητα. Πρέπει να έχεις και άλλα μαζί σου. Αλλά ναι η τύχη παίζει ρόλο.
Το ποια ασίστ κρατάει: Και τις δύο κρατάω. Γιατί πολύ απλά έγιναν γκολ.
Το ότι ο Φορτούνης μπορεί να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπακού: Ναι είναι κάτι που το πιστεύω πολύ. Είναι πολύ ποιοτικός και εάν συνεχίσει έτσι θα μπορέσει να γίνει ο επόμενος ηγέτης του Ολυμπιακού.
Την εκτίμηση για την καριέρα του: Πιστεύω πως πάντα οι παίκτες δουλεύουν για να βελτιώνονται. Πάντα για τον καλύτερό τους εαυτό και πάντα για να χαροποιούν τους φιλάθλους.
Το Μπενφίκα - Σπόρτινγκ και την προτίμησή του: Δεν έχω καμία προτίμηση. Εγώ υποστηρίζω την Πόρτο. Απομένει να δούμε ποιος θα είναι νικητής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα