Βάβαλης: «Σημαντική μέρα για τον Παναιτωλικό»

Gazzetta team
Βάβαλης: «Σημαντική μέρα για τον Παναιτωλικό»

bet365

Ευτυχισμένος, όπως είναι λογικό, ήταν στη συνέντευξη Τύπου ο βοηθός του Γιάννη Ματζουράκη, Ακης Βάβαλης.

Ο προπονητής ήταν τιμωρημένος και τον αντικατέστησε ο βοηθός του, ο οποίος είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά το 1-0 του Παναιτωλικού επί της ΑΕΚ.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη Και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλο το επιτελείο. Και η ομάδα ανταποκρίθηκε σε δύσκολες συνθήκες. Η δουλειά δικαιώθηκε στο τέλος. Είμαστε μια ομάδα με πολλή δουλειά πάνω της και αυτό φαίνεται από την επιστροφή που κάναμε μετά τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα και με την χρησιμοποίηση των νεαρών παικτών. Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε, έχουμε μέρες να ξεκουραστούμε και μετά να κοιτάξουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ο κόουτς ήταν αυτός που οργάνωσε την ομάδα και εμείς στηρίξαμε το πλάνο του. Είναι σημαντική μέρα για τον σύλλογο και είμαστε χαρούμενοι διότι επί των ημερών μας ήρθε αυτή η νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα