ΑΕΛ - Κισσαμικός 1-0 (vid)

ΑΕΛ - Κισσαμικός 1-0 (vid)

bet365

Έστω και δύσκολα, η ΑΕΛ επικράτησε με 1-0 του Κισσαμικού και αύξησε την διαφορά της από την Κέρκυρα που παίζει αύριο.

Πολύτιμη νίκη στην μάχη της ανόδου για την ΑΕΛ, που επικράτησε με 1-0 του Κισσαμικού στο «Arena» και αύξησε την διαφορά της από την Κέρκυρα - που παίζει αύριο με την Ζάκυνθο. Το ματς για τους «βυσσινί» δε κυλούσε καλά, καθώς ο Κισσαμικός κατάφερε να απενεργοποιήσει τους γηπεδούχους, ενώ είχε και ευκαιρίες να χτυπήσει στην κόντρα. Αντίθετα, η ΑΕΛ δυσκολευόταν να δημιουργήσει και να απειλήσει, με τον Κουτσιανικούλη να είναι ο μόνος που μπορούσε να δημιουργήσει ρήγματα στην καλά οργανωμένη άμυνα των Κρητικών.

Όλα έδειχναν πως το ματς θα κριθεί στο γκολ και... έτσι έγινε. Ήταν το 86ο λεπτό, όταν ο Τζημογιάννης «γκρέμισε» τον Μαρουκάκη μέσα στην περιοχή, με τον Μπόγιοβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι. Ο Σέρβος, όπως και στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, δε δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στο βάθος της αντίπαλης εστίας και να χαρίσει ακόμα ένα τρίποντο στην ομάδα του.

Με την νίκη αυτή, οι «βυσσινί» έφτασαν τους 53 βαθμούς, έμειναν στο +4 από τον Απόλλωνα που πήρε «τρίποντο» άνευ αγώνα, ενώ η Κέρκυρα είναι στους 49 επίσης, αλλά παίζει αύριο κόντρα στην Ζάκυνθο.

Αξίζει να αναφερθεί και η επιστροφή του Ναγιάρ στην αγωνιστική δράση, καθώς στο 78' πήρε την θέση του Βαρέλα και έπαιξε ξανά, μετά από το... σίριαλ με την αποχώρησή του και την επιστροφή του στην συνέχεια, που ανάγκασε τον Ντόστανιτς να παραιτηθεί.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Νικολακάκης (46' Ρέντζας), Μονιάκης, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Ουρτάδο, Βαρέλα (78' Ναγιάρ), Κουτσιανικούλης (46' Λαμπρόπουλος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσουβαλτσίδης, Γιαννίτσης, Σταθάκης (9' λ. τρ. Τζημογιάννης), Κουρτεσιώτης, Ν' Γκουέμ, Σελινιωτάκης (77' Μάνιας), Αυγενικού (63' Λώττας), Βαττής, Σαπαλίδης, Ποσίνκοβιτς.


 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα