Χάβος: «Τον καλύτερό μας εαυτό για να βρεθούμε στα πλέι οφ»

Gazzetta team
Χάβος: «Τον καλύτερό μας εαυτό για να βρεθούμε στα πλέι οφ»

bet365

Ο Μάκης Χάβος στάθηκε στο τι θα πρέπει να προσέξει ώστε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και εν συνεχεία να βρεθεί στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης είπε στη «Nova»:

«Παίζουμε με τον πρωταθλητή, ο Ολυμπιακός διαθέτει εξαιρετική ποιότητα και όσο αναφορά την ατομικότητα των παικτών αλλά και όσο αναφορά την ποιότητα σαν ομάδα. Σίγουρα πρέπει να δείξουμε τον ανάλογο σεβασμό".

Σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια, οι παίκτες από μόνοι τους έχουν τη διάθεση να τρέξουν παραπάνω γιατί για να κερδίσεις μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός πρέπει να τρέξεις περισσότερο, να έχεις συγκέντρωση, πειθαρχία μέσα στο παιχνίδι σου και να βρεθούν οι περισσότεροι παίκτες σε καλή μέρα».

Για το θέμα που η ομάδα του δεν σκοράρει είπε: «Το πρώτο πράγμα που όφειλα να κάνω με τη δικιά μου φιλοσοφία ήταν πρώτα να σφίξουμε την ομάδα στο αμυντικό της κομμάτι. Από εκεί και πέρα ανάλογα με την φιλοσοφία που έχει ο καθένας να βάζει κάποια κομμάτια που θέλει όσα αναφορά τις υπόλοιπες φάσεις του παιχνιδιού. Θεωρώ ότι είχαμε και έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα δεν σκοράρει εύκολα, δεν δημιουργεί πολλές φάσεις. Αυτό θέλουμε να το βελτιώσουμε και το δουλεύουμε στην προπόνηση. Έχουμε την ποιότητα και τους παίκτες να μπορέσουμε να κάνουμε γκολ και νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου αυτό το πρόβλημα να λυθεί».

Για το αν θα καταφέρει η ομάδα του να είναι στα πλέι οφ: «Δουλεύουμε πολύ καλά, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, οι συνθήκες είναι ιδανικές. Ευλογημένοι όλοι όσοι είμαστε στον Αστέρα, τα παιδιά το έχουν καταλάβει. Θεωρώ ότι στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό όλοι μας, έτσι ώστε ο Αστέρας να είναι στα πλέι οφ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα